Hvordan konvertere fra JPEG til MS Word

Hvordan konvertere fra JPEG til MS Word


JPEG-filformat inneholder bildedata. Disse filene har en forlengelse av JPG og er vanlige eksport fra digitale kameraer eller skannere. De blir sett på bilde programvare. Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram som brukes til å lage desktop-publishing dokumenter av mange slag. Du kan konvertere et JPEG-bilde i en MS Word-dokument, slik at du kan se bildet i Word. Du kan også blande bildet med tekst for å lage variert innhold i Word-dokumentet. Denne konverteringen er grei.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word.

2 Opprett et nytt tomt dokument ved å klikke på "Ny" knappen på verktøylinjen eller ved å velge "Ny" fra "Fil" -menyen.

3 Klikk på "Insert" -menyen, velg "Bilde" sub-menyen og velg "Fra fil" alternativet. I Word 2007, kan du bruke "Sett inn" fanen og "Illustrasjoner" seksjonen for "Picture" alternativet.

4 Bla til plasseringen av JPEG-bilde på datamaskinen fra vinduet som vises, og klikk på "OK" -knappen. JPEG vil bli konvertert inn i Word-dokumentet.

5 Klikk en gang på JPEG-bilde. Endre størrelse på håndtakene vil vises på alle fire hjørner. Dra noen av disse hjørnene for å endre størrelsen på bildet. Hvis du vil at JPEG konvertert til en hel Word side, drar du bildet slik at det fyller hele eller mesteparten av siden.

Hint

  • Dra skalering håndtakene som vises i midten av en JPEG sidene, snarere enn håndtakene på hjørnene, vil også endre størrelsen på bildet. Imidlertid vil størrelsesforholdet også endre, og bildet vil bli forvrengt.