Hvordan konvertere HTML-sider til PowerPoint

HTML (Hypertext Markup Language) er den viktigste markeringsspråk for de fleste nettsteder. Det gir en måte å skape strukturerte dokumenter som omfatter bilder, linker, sitater og andre elementer.

Powerpoint (PPT) er en Microsoft Office-program som spesialiserer seg på oppretting og redigering av presentasjoner. Microsoft PowerPoint er en viktig standard for både personlige og næringsliv.

Å konvertere HTML til Powerpoint, må du bruke et konverteringsprogram. Men mange av disse programmene er tilgjengelig på nettet som gratis prøveversjoner.

Bruksanvisning

PDF / DOC / HTML / PPT / GIF / JPG-filer omformer 1.0

1 Last ned og installer PDF / DOC / HTML / PPT / GIF / JPG-filer omformer 1.0 (se Ressurser).

2 Kjør programmet på skrivebordet. Klikk på "..." -knappen i "Dokument Source" -feltet. Velg en HTML-fil for konvertering. Klikk på "OK".

3 Klikk på "..." -knappen i "Resultat dokument" feltet. Velg et mål destinasjon for den konverterte filen. Klikk på "OK".

4 Skriv inn navnet på den nylig konverterte filen til "Filename:" -feltet. Klikk på "PPT" -knappen.

5 Klikk på "Konverter" -knappen for å starte konverteringen.

HTMLConverter

6 Last ned og installer HTMLConverter (se Ressurser).

7 Kjør programmet på skrivebordet. Klikk "Fil" på toppmenyen, deretter "Open". Velg en HTML-fil for å konvertere. Klikk "Open".

8 Klikk på "PPT" -knappen i "Konverter til:" feltet. Klikk "Bla gjennom" i "Output" -feltet i det nye vinduet som vises. Velg et mål destinasjon for den konverterte filen. Klikk på "OK".

9 Klikk på "Konverter" øverst i hovedvinduet for å starte konverteringsprosessen.