Hvordan konvertere lyd til Notes

Hvordan konvertere lyd til Notes


Transforming lyd fra en filtype til en annen er en relativt enkel konvertering prosess ... men snu en lydfil i musikknotasjon er litt mer komplisert. Heldigvis, hvis du har tilgang til riktig programvare, kan du kjøre en forhåndsinnspilt musikk stykke og programvaren vil "lytte" til det, og deretter konvertere musikken legges inn notater slik at den kan spilles av alle som kan lese musikk poengsum.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer et program som vil konvertere et lydopptak til musikk notater. IntelliScore er et program som hevder å være den eneste som er tilgjengelig for å konvertere lyd til notater, men nettsteder som programvare Informer kan ha tilgang til lignende programmer også (se Ressurser).

2 Åpne programmet du installerte og gjennom det programmet åpne lydopptak. Spill som opptak og la programmet "lytte" til det. Mens musikken spiller, vil programmet konvertere musikken til lydnotater.

3 Lagre notatene når musikken er ferdigspilt. Du kan skrive ut arket eller bare lagre den på datamaskinen, avhengig av hva som er best.