Hvordan konvertere lyd til tekst Online

Hvordan konvertere lyd til tekst Online


Liker du å lese bøker, pedagogiske stykker og andre emner på nettet? Har du lurt på hvordan du kan ta litt av din MP3 eller CD-er og gjøre dem om til tekst, slik at du kan lese dem på nettet? Konvertere lydfiler til tekst kan du lese dokumentene til enhver tid uten bekymring for å forstyrre de rundt deg. Ja, du bruker hodetelefoner for å lytte til lydfilene er alltid et alternativ, men det er tider når det er fordelaktig å ha dine lydfiler konverteres til tekst.

Bruksanvisning

1 Kjøp en lyd transkripsjon program som du kan bruke til å begynne å konvertere lydfiler til tekst. Du trenger også en mikrofon. Disse programmene er tilgjengelig på nettet, eller du kan finne det på data- og elektronikkbutikker. Spesifikasjonene er forskjellig for hver applikasjon så se nøye på hva du trenger før du kjøper.

2 Last ned eller installere lyd transkripsjonsprogrammet. Plugg inn mikrofonen og åpne programmet.

3 Snakk inn i mikrofonen og talen vil bli konvertert til en tekstfil. Når du er ferdig, lagre filen. Du kan bruke den samme teknikken for å konvertere lyd-bøker til tekstfiler.

4 Plasser mikrofonen nær nok til høyttalerne for å plukke opp lyd, men ikke så nært som å få tilbakemeldinger. Sett inn lyd-bok, hvis den er på CD eller åpne lydfilen.

5 Trykk på play og starte konverteringen. Du må kanskje justere noen innstillinger, som du kan gjøre i henhold til programmet du har kjøpt, for å få riktig resultat. Noen ganger må du legge tegnsetting. Men hvis teksten er for personlig bruk, kan det ikke være et problem for deg. På den annen side, hvis du laster opp til din nettside eller blogg, korrekturlese teksten når konverteringen er fullført.

6 Velg en transkripsjon tjenesten hvis du foretrekker å ha noen andre gjøre konverteringen for deg. Det finnes flere nettsteder som tilbyr lyd-til-tekst-konvertering og hver har forskjellige priser eller prøveperioder. Som med alle kjøp på internett, forskning selskap som tilbyr tjenester, særlig når det gjelder nedlastinger. Du ønsker å være forsiktig med mulige virus eller spyware som noen ganger kommer med nedlastbare programmer. Hvis du er komfortabel outsourcing audio-til-tekst-filer kan du finne en pålitelig selskap som det er flere som har spesialisert seg på små og store næringsprosjekter.