Hvordan konvertere lyd til tekst programmer for å svare på e-post

Hvordan konvertere lyd til tekst programmer for å svare på e-post


Konvertering av lyd til tekst har blitt enklere takket være de siste fremskritt innen teknologi. Tidligere ble det ansett lett å oversette bare fra tekst til lyd. De enkelte idiosyncracies av en gitt talerens stemme gjorde det utfordrende å skjult i et standardisert system som tekst. Audio-til-tekst overføringen ble opprinnelig brukt av ulike typer transcriptionists. Nå, ganske lett og problemfri prosess for å snu lyd i teksten er tilgjengelig for forbrukerne.

Bruksanvisning

1 Hvordan konvertere lyd til tekst programmer for å svare på e-post

Sett opp datamaskinen med programvare for talegjenkjenning og mic.

Installere og sette opp din programvare for talegjenkjenning på datamaskinen. Følg tutorials. Hvis du har en ny mic, og hvis programvaren fulgte med det, deretter bruke mic programvare for å installere den. Ellers bare å plugge den inn, og maskinen skal gjenkjenne det.

2 Hvordan konvertere lyd til tekst programmer for å svare på e-post

Gjennom praksis, vil talegjenkjenning lære å "vite" stemmen din.

Bruk opplæringsprogrammer for å tillate programvare for talegjenkjenning for å være bedre i stand til og forberedt på å oversette stemmen din til tekst. Gjennom hele denne prosessen, lærer programvare for talegjenkjenning å gjenkjenne egenskapene til stemmen din. Flere tutorials vil føre til mer "komfort" på programvare del med stemmen din. Gå over tutorials minst tre ganger.

3 Avslutt opplæringen og åpne programvare for talegjenkjenning program. Øv å bruke programvaren til å utføre kommandoer på datamaskinen. Gjør dette til du er komfortabel med å gi kommandoer og bruke de riktige verb med kommandoer. 4 Hvordan konvertere lyd til tekst programmer for å svare på e-post

Bruk din talegjenkjenning sofwtare å komponere en e-post håndfri.

Åpne e-postprogrammet med verbale kommandoer - bare følg din vanlige prosessen for å åpne programmet. Informer datamaskinen til mottakeren, og deretter legge til en emnelinje og da, som du har lært i praksis, forteller meldingen. Dette kan ta litt tid, fordi det vil trolig være rettskrivning og tegnsetting feil som programvare for talegjenkjenning fortsetter å gjøre seg kjent med stemmen din. Etter å ha fullført meldingen, forteller talegjenkjenning programvare for å sende den.