Hvordan konvertere MP3 filer til M4B filer

Lydopptak av en lesning av en bok kommer ofte i MP3-format. Selv om dette er en praktisk og nesten universelt akseptert format for lyd, kan det gjøre det vanskelig å spille på en iPod, spesielt hvis iPod er stilt inn til å mikse, så det vil da med jevne spille disse MP3-filer. Fordi iPod-produkter bruker M4B filtype for lydbøker, er det mulig å konvertere en eller flere MP3-filer til en M4B format ved hjelp av programmer som er laget for denne type konvertering.

Bruksanvisning

1 Skaff deg en MP3 M4B converter. Et slikt program som er tilgjengelig for gratis og har vist seg å være effektiv er MP3 til iPod Audio Book Converter (se referanser nedenfor for nedlasting link).

2 Åpne konverteringsprogram. Du kan gjøre dette enten ved å åpne den fra "Min datamaskin" knappen nederst til venstre på skjermen, eller ved å klikke på en snarvei til programmet fra skrivebordet.

3 Klikk på "Legg til" knappen for å åpne en meny der du kan velge hvilke MP3-filer du ønsker å konvertere til M4B filer.

4 Hvis du ønsker å konvertere flere MP3-filer til ett M4B fil (for eksempel, har du flere kapitler i en bok lagret som MP3 og vil at de skal alle være sammen som en lydbok), sørg for at de er organisert på riktig måte i køen . Filer kan omorganiseres ved å klikke på MP3-fil og deretter trykke på "Flytt opp" eller "Flytt ned" knappene på høyre side av skjermen.

5 Klikk på "Konverter nå."