Hvordan konvertere MP3 filer til Nokia ringetoner

MP3-filer lagre dine favorittsanger i et komprimert format som gir tilnærmet CD-kvalitet lyd. Hvis du er lei av det begrensede antall ringetoner som følger med din Nokia mobiltelefon, kan du konvertere MP3-filer til bruk som egendefinerte ringetoner. Bruk ringetone redigering programvare for å korte ned lengden på MP3-filer, justere volumet og legge til spesialeffekter. Bare koble Nokia-telefonen til datamaskinen med en USB-kabel for å overføre ringetoner til telefonen.

Bruksanvisning

1 Last ned AVS Audio Converter. Dette freeware programmet støtter MP3, WAV, WMA, M4A og andre vanlige lydformater. Det inneholder verktøy for å kutte, miksing og konvertere lydfiler. Klikk på "Add File" knappen og velg MP3-fil. Marker den delen av sangen du vil bruke som ringetone i grafisk editor. Klikk på "Trim" for å fjerne resten av sporet. Klikk på fanen "Editor" for å bruke ulike effekter til filen. Du kan normalisere volumet og legge til fade-ins og fade-outs til sangen. Klikk på "Konverter nå!" når du er klar til å generere ringetonen. AVS Audio Converter inkluderer en "Mobile Uploader" veiviser som leder deg gjennom prosessen med å overføre ringetoner til Nokia-telefonen.

2 Installer Lag-ringetone. Denne kommersielle ringetone skaperen er kompatibel med MP3, WMA, OGG og WAV-filer. Den lar deg konvertere MP3-filer og overføre dem til telefonen. Klikk "Ringtone" i hoved Create-ringetone vinduet. Klikk på "File" drop-down menyen og velg "Open" for å velge filen du ønsker å konvertere. Klikk og dra musen for å markere den delen av sporet du ønsker å bruke som ringetone. Forsterkeren skyvelinjalen lar deg øke volumet av sporet. Klikk på "MP3" drop-down menyen for å justere lydkvaliteten på den konverterte filen. Når du er ferdig med å redigere filen, klikk på "Send til telefon" for å overføre ringetone til din Nokia mobiltelefon. Utviklerne av Lag-ringetone tilbyr en prøveversjon av programmet.

3 Last ned Ringtone Media Studio. Dette kommersielt program kan konvertere MP3, WAV, WMA, MP4 og 3GP-filer til ringetoner. Det kan også rippe lyd-CDer direkte inn et format som er kompatibelt med din Nokia-telefon. Klikk på "File" drop-down menyen og velg "Open" for å velge MP3-fil. Marker den delen av sangen du vil bruke som ringetone i det grafiske redigeringsvinduet. Klikk på "Fade / Out" knappen for å legge til fade-ins og fade-outs. Klikk på "Effects" for å søke reverb, delay og andre spesielle effekter til opptaket. Trykk på "Mix" -knappen for å få tilgang til volum og normalisering innstillinger. Koble Nokia-telefonen til datamaskinen, og klikk "Transfer til Phone" når du er klar til å overføre ringetonen. Avanquest tilbyr en gratis prøveversjon av Ringtone Media Studio.

Hint

  • Ikke ulovlig å distribuere ringetoner som inkluderer opphavsrettsbeskyttet materiale.