Hvordan konvertere MP3-filer til ringetoner for gratis

Ringetoner er lydfiler kan tildeles ulike innringere til å hjelpe deg identitet en person hver gang telefonen ringer. Konvertering MP3-filer til en ringetone format er en enkel prosess, fordi det gjør det mulig å bytte ut standard ringetoner med mer musikalsk, kreativ og fengende melodier. Konvertering MP3 til ringetoner er gratis og kan gjøres på nettet uten å laste ned et enkelt program.

Bruksanvisning

1 Gå til en gratis ringetone skapelse nettside som pisamba.com eller cellsea.com (se Ressurser). Det er mange av disse nettstedene, men de alle fungerer svært likt. Klikk på "Velg fil" når du er på hjemmesiden.

2 Finn MP3-filen du ønsker å konvertere til en ringetone fra det stedet du lagret den på datamaskinen, og klikk "Åpne" for å laste den til ringetone etableringen veiviseren. Klikk på "Last opp".

3 Juster lengden du ønsker ringetonen skal være og velg ønsket utgang (for eksempel velge "M4r" format, men husk at dette formatet gir høyere kvalitet ringetoner, men ved større filstørrelser).

4 Klikk "Preview" for å spille av ringetonen når du er ferdig med tilpasning. Klikk "Fullfør" når du er fornøyd med ringetonen, og klikk "Last ned ringetone" for å laste ned ringetonen til datamaskinen.

5 Koble telefonen til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen og laste ned ringetone på telefonen din. Denne prosessen varierer avhengig av telefonmodell; refererer til telefonens bruksanvisning.