Hvordan konvertere PowerPoint til en iPhone MP4 Med Freeware

PowerPoint er presentasjonen programvare som er laget av Microsoft og er en del av sin Microsoft Office-pakken. IPhone bruker et bestemt format for sine videoer kjent som MP4. Hvis du ønsket å sette en PowerPoint-presentasjon på en iPhone for å se, er ett av alternativene for å gjøre presentasjonen en video og se at video på iPhone. Prosessen kan ta en stund, men hvis du er villig til å investere tid, kan du ha presentasjonen eksporteres til en iPhone og i MP4-format.

Bruksanvisning

1 Start din PowerPoint presentasjon og eksportere alle lysbildene som bilder. (PowerPoint ikke har en mulighet til å eksportere hele presentasjonen som en film, så du må sette bildene sammen i en film for å lage program og konvertere til MP4.) For å eksportere lysbilder som bilder klikk på "Vis > lysbilde sorter. " Deretter klikker du på "File> Save as". I "Lagre som" -vinduet ved siden av ordene "Lagre som type" klikk på rullegardinmenyen og velg "JPG". Så Filnavnet og velg hvor du vil lagre den. Etter det, klikk "Lagre". Et vindu vil dukke opp spørsmål om du ønsker å eksportere alle lysbilder eller bare den nåværende. Klikk på "Hver slide" og det vil eksportere alle lysbildene som JPG bilder.

2 Start Windows Movie Maker (hvis du ikke har det, er det en nedlastingslenke i Resources). Importer alle bildene dine ved å trykke "Ctrl + I" på tastaturet. Et vindu åpnes. Bruk den til å finne alle bildene. Deretter markere dem og dobbeltklikk. Etter at de er importert, drar hver og en ned til tidslinjen nederst i vinduet. Sørg for at hver rute på tidslinjen har ett bilde i den. Deretter lagre filmen ved å klikke på "File> lagre filmfil." I vinduet som åpnes klikker du på "Min datamaskin" og klikk "Next". Etter det, skriver du inn et navn for filmen og velge mer spesifikt hvor du vil lagre den, og klikk deretter på "Next". I neste vindu klikker du "Next", og det vil spare filmen din.

3 Last ned og installer WinFF (det er en link for nedlasting i Resources). Dette er et freeware video converter som vil konvertere videoen du nettopp laget til iPhone MP4. Start programmet etter at den installerer og klikk på "Legg til" knappen øverst i venstre hjørne. Finn videoen du laget i forrige trinn, og dobbeltklikk på den slik at den blir lagt til listen over videoer som skal konverteres. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av ordene "Konverter til ..." og velg "MPEG 4." I rullegardinmenyen under som velger "MP4 Widescreen" eller "fullskjerm", avhengig av hva du tror vil se bedre ut med presentasjonen. Etter det, klikker du på knappen merket "..." nederst i høyre hjørne for å velge hvor du vil lagre din MP4 video. Til slutt klikker du på "Konverter" -knappen i knapperaden øverst i vinduet. Det vil konvertere PowerPoint-video til MP4 for iPhone. Du vet når det er ferdig, fordi det vil vise meldingen "Trykk en tast for å fortsette." På hvilket punkt trykker du på en tast på tastaturet, og videoen er konvertert.