Hvordan kopierer jeg et stort antall bilder fra et nettsted?

Du kan se bilder på en nettside som du ønsker å ha til eget bruk. Men før du kopierer bildene, må du be om tillatelse fra eieren av nettstedet. Ifølge United States Copyright Office (se Ressurser), kopiere bilder fra et nettsted uten tillatelse er ulovlig, og du kan bli tiltalt av vilkårene fastsatt av fra eieren av nettstedet hvis oppdaget. Søksmål kan inkludere et sivilt søksmål eller en etterforskning.

Bruksanvisning

1 Finn "Kontakt oss" på nettstedet, som du kan finne på bunnen av "Home" side eller på nettstedet "Kontakt oss" siden. Spør den som er ansvarlig for området tillatelse til å kopiere bilder. Hvis det ikke er kontaktinformasjon for eieren av nettstedet, trenger du ikke har tillatelse til å bruke bildene. Du kan også ta kontakt med United States Copyright Office (se Ressurser) for å hjelpe deg med å finne ut hvem som eier rettighetene til bildene du ønsker.

2 Gå til side på nettstedet som har bildene du ønsker å kopiere. Beveg musen slik at pekeren på skjermen svever over bildet du vil kopiere. Klikk på høyre museknapp for å vise menyen.

3 Klikk på høyre museknapp for å vise menyen. Klikk på "Kopier".

4 Åpne et dokument du vil sette inn bildene. Klikk på "Edit" -knappen, og klikk "Lim inn." Lagre filen på datamaskinen ved å høyreklikke på musen og klikke "Lagre som". Klikk på et område for å lagre filen, for eksempel "Desktop", og navnet klikk på "File Name" feltet. Skriv inn et navn på filen og klikk "Lagre".

5 Fortsett denne prosessen for eventuelle andre bildene du vil kopiere. Noen nettsteder lar deg kopiere flere bilder på en gang ved å trykke og holde nede "Ctrl" -tasten på tastaturet og trykke på venstre museknapp for å markere og velge alle bildene du liker. Når du har alle bildene du vil velge, slipper du "Ctrl" -knappen. Høyreklikk på musen for å vise menyen. Klikk "kopier" for å kopiere bildene. Lim inn bilder til det nye dokumentet ved å klikke på "Rediger" på det nye dokumentet verktøylinjen og klikke på "Lim inn."