Hvordan kryptere en Bluehost e-post

Hvordan kryptere en Bluehost e-post


Kryptere Bluehost e-post er viktig hvis du ikke vil at e-postene dine blir fanget opp og leses av en hacker. Du kan bruke Pretty Good Privacy krypteringsmetode for å øke e-postsikkerhet og holde meldingene dine private. Bare mottakeren som har den riktige nøkkelen kan låse opp meldingen og lese innholdet.

Bruksanvisning

1 Last ned Pretty Good Privacy krypteringsprogramvare. Du kan finne gratis PGP programvare på nettet eller kjøpe en fra en programvareutvikler. GnuPG er en freeware versjon og Symantec Kryptering er en betalt versjon. Når du har lastet ned programvaren, installere det på datamaskinen. Installasjonen kan ta flere minutter å fullføre.

2 Naviger til Bluehost.com i en nettleser, og klikk på "Control Panel Login" knappen øverst på forsiden og skriv inn domene og passord på den neste skjermen. Klikk på "Logg inn" -knappen for å få tilgang til kontrollpanelet for Bluehost konto.

3 Klikk på "E-postkontoer" -ikonet fra kontrollpanelet skjermen. På siden, skriver du inn e brukernavn og passord, og klikk deretter på "Logg inn" knappen.

4 Klikk på "Compose" link fra den elektroniske postklient. Skriv inn meldingen i tekstfeltet på e-posten. Trykk på "Ctrl" pluss "A" -tastene samtidig for å markere teksten, og deretter kopiere den ved å trykke "Ctrl" pluss "C." Teksten blir lagret i datamaskinens minne buffer for senere bruk.

5 Start PGP-programvaren. Velg kryptere alternativet og når en dialogboks vises, trykk på "Ctrl" og "V" -tastene samtidig for å lime inn teksten. Klikk på "Krypter" -knappen og programmet jumbles teksten til en uleselig format.

6 Marker og kopier den krypterte teksten og lim den inn i Bluehost e-post, og erstatte den opprinnelige meldingen med den krypterte teksten. Avslutt komponere e-post ved å skrive inn mottakerens e-postadresse i Til-feltet, og klikk deretter på "Send" -knappen.