Hvordan krysse ut tekst på Deviantart

Deviantart er en online forum for kunstnere og kunstinteresserte. Du kan kommunisere med andre medlemmer av DeviantArt gjennom en rekke medier, inkludert kommentarer, private meldinger og offentlige journaler, og disse mediene støtter bruk av HTML-kode for å tillate deg å forbedre utseendet på teksten. Tekst kryss-outs, eller "streik", er tekstforbedringer som trekker en linje gjennom den markerte teksten, men streik er kun tilgjengelig i brukerens journal innlegg.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Naviger nettleseren til Deviantart hjemmesiden. Klikk brukerkontoen din navnet i DeviantArt side linjen øverst i nettleseren vinduet, og nettleseren vil navigere til DeviantArt brukerkonto hjemmeside. Hvis du ikke er logget inn DeviantArt, beveger musepekeren over «Deviant Login" linken på siden bar Deviantart øverst i nettleseren, skriv inn Deviantart brukerkontonavnet og konto passord i tekstfeltene som vises, og klikk på "Logg inn" knappen.

2 Klikk på "Skriv en Journal" -knappen i tidsskriftet delen av DeviantArt brukerkonto hjemmeside. Skriv en uttalelse du ønsker å påvirke med streiken effekt i "New Journal Post" tekstinntasting vinduet.

3 Plasser tekstmarkøren før den første bokstaven i setningen for å bli påvirket av streiken effekt, enten ved å klikke på plass før uttalelsen med musepekeren eller ved å flytte tekstmarkøren med piltastene på tastaturet. Type "<strike>" eller "<s>" før den første bokstaven i setningen. Tidsskriftet teksten skal vises som "<strike> erklæring for å være påvirket."

4 Plasser tekstmarkøren i feltet etter siste bokstav i setningen for å bli påvirket av streiken effekt, enten ved å klikke på plass etter at uttalelsen med musepekeren eller ved å flytte tekstmarkøren med piltastene på tastaturet. Type "</ strike>" eller "</ s>" etter siste bokstav i setningen. Tidsskriftet teksten skal vises som "<strike> erklæring for å være påvirket </ strike>".

5 Klikk på "Preview" -knappen nederst av tidsskriftet post entry side, og en forhåndsvisning av bilag vises i en ny nettleser-vinduet. Teksten påvirket av "<strike>" eller "<s>" koder blir krysset ut. Lukk forhåndsvisningsvinduet i nettleseren, og klikk på "Publiser Entry" -knappen nederst av tidsskriftet innlegget oppføring side. Tidsskriftet innlegg vil bli publisert på Deviantart brukerkonto hjemmeside.