Hvordan lære Access 2002

Access 2002 er en del av Microsoft Office Suite. Den leveres standard med profesjonelle og utvikler pakker av Microsoft Office XP, men du kan også kjøpe tilgang separat. Fire av de viktigste objektene som inngår i Microsoft Access er tabeller, spørringer, skjemaer og rapporter. Tabeller inneholder data i en database. Spørringer kan ha mange funksjoner, inkludert å legge til nye data, finne bestemte data, sammenslåing tabeller og oppretting av nye tabeller. Bruk skjemaer for å vise eller skrive inn nye opplysninger inn i databasen. Rapporter utgangsdata fra Access. Du vil finne noen måter å lære Access 2002; velge den metoden som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

1 Les en bok skrevet for Access 2002 som "Microsoft Access 2002 for Dummies" av John Kaufeld, "Microsoft Access versjon 2002 Inside Out" av Helen Bell Feddema eller "Microsoft Office XP Plain & Simple (hvordan du gjør alt)" av Carol Brown .

2 Se en Microsoft Access 2002 video på nettet. Video demonstrasjoner vil lede deg gjennom aspekter av Access, men en ulempe med denne metoden er at du kanskje ikke finner akkurat det du leter etter. Det er vanskeligere å finne akkurat det emnet du leter etter i en video enn i en bok.

3 Åpne Microsoft Access 2002. Skriv inn et spørsmål eller en setning i det øvre hjørnet der hjelpefunksjonen er plassert. Skriv inn ting som "hvordan å filtrere data" eller "spørring" for spesifikke opplæringsprogrammer og instruksjoner for bestemte aspekter av Access. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, bla gjennom innholdsfortegnelsen i Hjelp-menyen. Klikk på Hjelp-menyen, og klikk deretter Microsoft Access Help. På venstre side av vinduet som dukker åpent vil være innholdsfortegnelsen.

4 Bruk funksjoner Access veiviseren i Microsoft Access 2002. Tilgang inneholder veivisere som kan gjøre tilsynelatende vanskelige oppgaver mye enklere, inkludert en form veiviser og en enkel spørring veiviser. Åpne en Access-database. For å bruke en veiviser for å opprette en ny tabell dobbeltklikker du på "Create tabellen ved hjelp av veiviseren" som ligger i tabellene stedene. Veiviseren for å opprette en ny spørring er tilsvarende plassert under spørringer stedene.