Hvordan lære AutoCAD 2006

Hvordan lære AutoCAD 2006


AutoCAD 2006 er et program du kan bruke til å designe 3D-objekter, inkludert de som krever presise målinger (f.eks bygninger og industrimaskiner). En del av AutoCAD navn kommer fra forkortelsen for dataassistert konstruksjon (DAK). DAK-program for PC først dukket opp i begynnelsen av 1980-tallet. Faktisk, AutoCAD var en av de tidlige CAD-programmer. AutoCAD 2006 bør ikke presentere en stor utfordring for de ivrige etter å lære det, med tanke på at programmets hjelpesystem og brukergrensesnitt har utviklet seg over AutoCAD lange levetid.

Bruksanvisning

1 Åpne AutoCAD og begynne å lage et rektangel: Klikk i kommandolinjen nederst på skjermen. Deretter skriver du "rektangel".

2 Skriv "1" for å indikere rektangelet første punkt. Deretter skriver du inn "A" for å indikere at du ønsker å spesifisere rektangelet område.

3 Skriv inn "50" for rektangelet område, deretter inn "L" for å fortelle AutoCAD du vil angi lengden av rektangelet. Skriv "10" for lengden. AutoCAD vil trekke rektangelet i hovedvinduet.

4 Begynn skalering rektangelet (gjøre den større): Klikk hvor som helst på rektangelet disposisjon, velg deretter "Scale" element under "Endre" -menyen overskriften.

5 Klikk sted i nærheten av rektangelet sentrum til å angi basispunkt som AutoCAD vil bruke for å måle omfanget beløp. Deretter drar bort fra sentrum for å øke rektangelet størrelse. Klikk igjen for å avslutte endring av størrelse.

6 Re-form rektangelet: Klikk på firkanten for å velge den, og klikk deretter på en av sine blå punkter for å vise "Dynamic Input Tool Tip" (en ny kommando-entry funksjonen i AutoCAD 2006). Legg merke til det markerte tallet - det er lengden på en av rektangel sidene.

7 Skriv inn et annet tall over det markerte tallet (f.eks halvparten av tallet), og trykk deretter på "Enter". Poenget du valgte vil bevege seg med beløpet du har angitt.

8 Bytt til en 3D-visning: Skriv "View" i ledeteksten. Deretter velger du "SW Isometrisk" fra listen som vises. Den isometrisk perspektiv er en type 3D-visning som ikke inkluderer perspektiv. Perspektiv er den visuelle fenomen som gjør parallelle linjer synes å komme sammen den videre linjene bevege seg bort fra deg.

9 Gjør rektangelet til et 3D-objekt: Klikk hvor som helst på firkanten for å velge det. Deretter skriver du inn "Extrude" ved ledeteksten. Skriv "10" for ekstrudering beløp. Legg merke til at (2D) rektangel har utvidet til å bli en 3D-boksen.

Ekstrudering er 3D-modellering sikt for å strekke en 2D form til et 3D-objekt.