Hvordan lære Differensieringsgrense i matematikk Online

Hvordan lære Differensieringsgrense i matematikk Online


Math differensiering er en ferdighet som brukes i kalkulus. Det hjelper deg å beregne derivater av heltall, og det kan være vanskelig å lære. Men du kan hjelpe deg selv lære differensiering ved hjelp av online nettsteder som har leksjoner, quiz og spill for å gi deg en bedre forståelse av begrepet. Online nettsteder gir deg fordelen av å ha mange forskjellige måter å forstå ideen, spesielt hvis det er vanskelig for deg.

Bruksanvisning

1 Besøk Interaktiv Math (intmath.com) og bla ned til menyen. Klikk på Differensiering å lese leksjoner om differensiering. Når du har lest gjennom leksjonene, klikk på spørrekonkurranser og spill for å teste dine ferdigheter. Å lære et konsept eller dyktighet på flere forskjellige måter er den beste måten å sørge for at ideen er stivnet for deg.

2 Gå til QuickMath (quickmath.com) og bla gjennom leksjonen. Velg "Differensiering" for å se leksjonene om differensiering. Når du har lest erfaringene og se på diagrammene, kan du ta tester for å se om du forstår ideer.

3 Besøk MathForum (http://mathforum.org/library/drmath/sets/select/dm_derivative.html). Dette er en titt på hva et derivat er, og hvordan du bruker differensiering. Klikk gjennom de ulike emner om kalkulus, differensiering og derivater til du føler at du har et håndtak på dine spørsmål om grenser og andre typer differensiering.