Hvordan lære Forskning på en Smartboard

Hvordan lære Forskning på en Smartboard


Bruk av teknologi i klasserommet er ikke nytt, men de tilgjengelige alternativene for lærere stadig er i endring. Først introdusert i 1991 av SMART Technologies, den Smartboard fungerer omtrent som en digital tørr slette bord og projeksjonsskjerm i ett. Ved hjelp av en digital penn, kan du skrive på tavlen, legge til notater og lagre alt arbeidet ditt. Touch-teknologien lar deg navigere tavlen, mye som å bruke en mus på datamaskinen. Ofte brukes til å presentere interaktive leksjoner i naturfag, matematikk og historie, strekker denne teknologien til et emne - inkludert studier av forskning.

Bruksanvisning

Preparat

1 Hvordan lære Forskning på en Smartboard

Begrens emnet i henhold til leksjon mål og klassetrinn av studenter.

Lag en leksjon plan. Forskning er en ekspansiv område av studien. Den tiden du har tilgjengelig til å dekke dette emnet - en sesjon, en uke eller en hel semester - vil avgjøre hvordan du organiserer undervisningen. Bestem hvilke aspekter å dekke og etablere en tidslinje. Når skisserte leksjon plan, husker interaktiv del av denne teknologien. Forlate rommet for å inkludere nettsteder, videoer, dynamiske grafer og annet materiale som demonstrerer trinnene i forskningsprosessen.

2 Hvordan lære Forskning på en Smartboard

Ressurser for å bruke Smartboard i klasserommet er tilgjengelig på Internett.

Bla gjennom Smart Exchange-nettstedet for å få ideer, finne aktiviteter å innlemme med din leksjon plan eller laste ned presentasjonene som dekker spesifikke aspekter ved forskning. Trinnene involvert i å skrive en forskningsrapport, finne og bruke ressurser og hvordan gjennomføre forskning er tilgjengelige timeplaner.

3 Koble Smartboard til datamaskinen, med henvisning til den manuelle eller elektroniske opplæringen for å få hjelp. Utfør en praksis kjøre for å sikre leksjon plan dekker alt, og at du føler deg komfortabel med å bruke Smartboard. Klart nok plass i front av Smartboard for å tillate elevmedvirkning. 4 Hvordan lære Forskning på en Smartboard

La mellomrom for å legge til elevenes svar og ta notater.

Presenter din leksjon. Hvis dette er den første bruken av Smartboard i klasserommet, forklarer grunnleggende bruk av digital penn og touch-teknologien for elevene. Når du underviser, bruker digital penn for å markere deler av undervisningen eller skrive ned elevenes svar på spørsmål. Bruk den medfølgende digitale viskelær for å slette noe du ikke ønsker å beholde. For å lagre notater, bruke den medfølgende Notebook programvare for å fange den ekstra arbeid og deretter lagre filen på datamaskinen. Fortsett med leksjonen.

5 Hvordan lære Forskning på en Smartboard

Den Smartboard oppfordrer student interaksjon i leksjonen.

Oppmuntre interaktiv læring. Ta opp et lysbilde som er stort sett blank og be elevene komme opp med mulige ressurser av informasjon om et bestemt emne. Bruk den digitale pennen til å skrive ned sine svar. Trykk lenkene for å navigere nettsider. Tour bibliotek nettsteder for å vise elevene hvordan de skal få tilgang til databaser, finne ressurser på et gitt emne og forespørsel materiale. Vis et bilde av et tomt kartotekkort, og ved hjelp av digital penn, går elevene gjennom trinnene som er involvert i å ta notater og skrive bibliografi kort. Vis et dynamisk flytskjema som tar elevene gjennom trinnene i forskningsprosessen, fra innsnevring ned et tema og skape en avhandling uttalelse til skisserte et forskningsprosjekt papir. Visning del av en artikkel i bladet og be elevene sirkel nyttige data. Det amerikanske Department of Education mener bestemt at elevene kan ha nytte av effektiv bruk av teknologi i klasserommene. Med sine utallige muligheter, er Smartboard en måte å bringe studiet av forskningen til livet.

Hint

  • Besøk TeachersNetwork for forslag om bruk av Smartboard i klasserommet, sammen med koblinger til timeplaner på bestemte emner.
  • Besøk US Department of Education hjemmeside for å lære mer om bruk av teknologi i klasserommet, samt måter å oppmuntre studentens læring og oppbevaring. Det er linker i Resources til begge områdene.