Hvordan lære OneNote

Hvordan lære OneNote


Microsoft OneNote er et program som kan brukes til mange forskjellige formål. Noen bruker det som en digital skole bærbar PC for å holde oversikt over forelesningsnotater, tidsplaner og referansemateriale. For virksomheten er det brukt for prosjektplanlegging og samarbeid, møtereferater og som en virtuell arkivskap. På den personlige siden, er OneNote nyttig for å holde personlige data som for eksempel familie oppskrifter, handlelister, adresser og telefonnumre, passord og bankkontoinformasjon, medisinsk informasjon, en personlig dagbok eller journal og med familie skrap bøker fylt med bilder og registreringer av hendelser. Med all denne kraften og evnen, kan OneNote virke litt skremmende og vanskelig å lære først. I virkeligheten skjønt, det er så enkelt som å åpne en OneNote notebook.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på OneNote-ikonet for å åpne programmet. Hvis dette er en ny installasjon, vil du se en notatbok med tittelen "OneNote 2007 Guide".

2 I den første kategorien, med tittelen "Komme i gang med OneNote," bla de 12 nummererte sider som tar deg steg for steg gjennom å bli kjent med programvaren og funksjonene.

3 Velg den andre kategorien med tittelen "Mer kule funksjoner" og bla gjennom de mange ekstra sider tilgjengelig der. Den første siden i denne kategorien er også satt opp som en innholdsfortegnelse med live koblinger, slik at du kan klikke et emne for å lære mer om det.

Hint

  • Hvis Guide OneNote er ikke åpen når du starter programmet, kan du ha stengt det på en tidligere anledning. Åpne det igjen ved å klikke på "File" -menyen, velg "Open", velg deretter "Notebook". I "Dokumenter" -mappen, dobbeltklikk på "OneNote notatbøker" -mappen. Klikk på mappen som heter "OneNote 2007 Guide", klikk på "Open" knappen.