Hvordan lære Peachtree

Hvordan lære Peachtree


Peachtree regnskapsprogrammer er et alternativ bedrifter bruker til å automatisere sine regnskapsprosesser. Peachtree hjelper bedrifter administrere data, automat rapporter, lage sitater, gjennomgang fakturaer, eksportere informasjon til regneark, holde oversikt over arbeidsoppgaver og forsknings kunder. Enten du er interessert i å lære Peachtree å beef opp din CV eller for on-the-job kunnskap, det er et par måter å ta en stor bit av fersken.

bruksanvisning

1 Besøk Peachtree Support og Training Center, på Sage Peachtree selskapets nettsted, der du finner tilgang til nybegynner informasjon som hvordan du kommer i gang med programmet, grunnleggende regnskap, spesielle områder for nye brukere og en kunnskapsbase for å søke Peachtree fag og finne bruker-innsendte spørsmål og svar. Støtten Senteret tilbyr også linker til Peachtree opplæringsmuligheter, produktoppgraderinger og hvordan du kan kontakte selskapet.

2 Kjøp en nybegynner bok som "Peachtree for Dummies" av Elaine Marmel og Diane Koers, "Lær Peachtree Accounting" av "Deborah Bean", "Mastepeachtree Made Easy Training" av TeachUcomp eller "Bruke Peachtree Komplett 2010 for regnskap" av Glenn Owen . Sørg for å velge en bok med den versjonen av Peachtree du skal bruke og en med massevis av skjermbilder og trinn-for-steg opplæring.

3 Meld deg på en kortsiktig kurs i Peachtree på et lokalsamfunn college, slik som Indianas Ivy Tech Community College. Ivy Tech Kurset går i 16 timer, inkludert informasjon om automatisere regnskap, innspilling kundebetalinger, generere rapporter og bruke grunnleggende regnskap verktøy. Community College kortsiktige klasser har vanligvis ingen tidligere krav utdanning eller erfaring for påmelding. Peachtree programvare Selskapet tilbyr også regnskaps trening klasser, med rabatter til brukere som har kjøpt Peachtree programvare eller regnskapsmateriale.