Hvordan lære Quickbooks hjemme

Hvordan lære Quickbooks hjemme


Det er mange måte å lære Quickbooks programvare hjemme. Velg det beste alternativet som spiller med dine lærings styrker. Noen lærer best ved å høre, se eller gjøre. Avhengig av hvilket alternativ du velger, budsjettet for å fullføre oppgaven kan være gratis, eller det kan koste $ 400.

Bruksanvisning

1 Når du først åpner Quickbooks, vil videoen tutorials skjermbildet. Opplæringen er en gratis funksjon som tar deg trinn for trinn gjennom mange av de prosessene du trenger for å fullføre i Quickbooks, inkludert å legge til kunder og leverandører, lage fakturaer og kvitteringer for salg og skape elementer. Hvis du er noen som lærer best gjennom praksis, kan dette alternativet ikke være for deg.

2 Bruk eget tempo trening CD. Intuit, selskapet som skapte Quickbooks, gir en rimelig trening CD ($ 39,95 per 2010) for de som ønsker å gå et skritt lenger enn de tutorials. Denne CDen gir elevene en oversikt over programvaren i stedet for full trening, men det er ingen eksamener å passere, og prisen er rimelig. For å få mest mulig ut av dette programmet, må du være selvgående og kunne lære gjennom demonstrasjon og eksempler. Det er lite eller ingen praksis involvert.

3 Bli en sertifisert Quickbooks bruker. Intuit har et treningsprogram, som tilbys av Real World Training, som er spesielt rettet for de bedrifter som ønsker å håndtere sin egen regnskap. Det er en online (eller CD) kurs på hvert aspekt ved hjelp av Quickbooks. Du må ta og bestå en sertifisering eksamen når du har fullført kurset. Du må score mer enn 80 prosent for å passere.

For de som lærer best ved å gjøre, og kombinerer dette kurset videoen instruksjon med arbeidsbok-stil studere. Oppgavene innebærer å gjøre arbeidet i en test-fil av Quickbooks. Kostnaden for dette alternativet, $ 400, har en tendens til å være en stor ulempe.

4 Bli en sertifisert Quickbooks Pro Advisor. I tillegg til kurs for sertifisert bruker, gir Intuit også et kurs for de som ønsker å håndtere regnskap for bedrifter. Dette er en 80-timers kurs som er mer intens enn den "bruker" kurs. En eksamen må tas for hver av de 10 delene i hver av de fire store områder. Totalt omfatter dette 40 tester i tillegg til den generelle avsluttende eksamen, som du må passere med en score på 80 prosent eller høyere. Programmet koster en heftig $ 440.

5 Bruk "Finn en ekspert" -knappen i Quickbooks hovedmenyen, som ligger under "Hjelp" -menyen. Pro Advisors i din umiddelbare postnummeret vil bli oppført på skjermen med sin kontaktinformasjon. Noen Pro Advisors kreve en flat avgift for en hel dag konsultasjon, mens andre tar betalt per time. De kan komme hjem til deg og gi deg pensum og opplæring i for at du skal bli dyktigere med programvaren. De private instruksjonene vil integrere "hører", "å se" og "gjør" læringsstiler. Dette er den mest interaktive alternativet tilgjengelig som du vil være i stand til å stille spørsmål og få svar. Kostnadene kan variere alt fra $ 250 og oppover avhengig av hvilken Pro Advisor du velger.