Hvordan lære VBA for Office 2003 Online

Hvordan lære VBA for Office 2003 Online


Microsoft har innført Office 2007; det betyr at Office 2003 opplæring og læringsmuligheter er ikke så mange som de var på en gang. Men det er fortsatt måter å lære VBA for Office 2003 --- et programmeringsspråk utviklet for bruk med Microsoft-produkter. Hvert Office 2003-produkt bruker VBA og elektronisk opplæring og kurs inkluderer vanligvis et kapittel lærer det grunnleggende VBA som en del av opplæringen. Erfarne VBA programmerere ofte sette sin virksomhet på nettet for andre å dra nytte av.

Bruksanvisning

1 Kjøp en tutorial på nettet og lære VBA i ditt eget tempo. Selskaper som Lifetime å lære og Biz Bibliotek fortsatt tilby Office 2003 tutorials (se Ressurser).

2 Besøk Microsoft Developer Network og bruke VBA dokumenter. Microsoft gir mange dokumenter for nedlasting som adresserer bruk av VBA i Excel, Word, Access og Outlook 2003. Dokumentasjon kan inneholde VBA eksempelkode og verktøy som kan brukes til å tilpasse Office 2003.

3 Bruk elektroniske håndbøker og spesifikk VBA informasjon gitt av programmerere med VBA erfaring. VBA kan brukes til å samhandle med full pakke med programmer i Microsoft Office 2003, og det er programmerere online som hjelper andre med spesifikke oppgaver eller behov knyttet til VBA. Noen kan tilby en full tutorial; andre kan ha skrevet bøker om en spesialitet VBA emne og atter andre kan tilby eksempler på VBA kode med detaljerte forklaringer av bruken.

4 Lær av Microsoft kurs for Office 2003. Microsoft ikke lærer en VBA selvfølgelig, men inkluderer kurs for alle Office 2003-programmer. Finne programmet du ønsker å lære mer om og finne kapitlene om VBA inngår i kurset. Microsoft elektronisk opplæring er gratis (se Ressurser).