Hvordan lage ansikter med Skilletegnene

Hvordan lage ansikter med Skilletegnene


I de siste tiårene, har "ansikter" laget med skille (emoticons) gått fra computer-veiv eksklusivitet til konstant bruk av emailers og texters. Faktisk er mye av fjesing sin popularitet på grunn av den fantastiske fremgangen til mobiltelefon texting. Å gjøre enkle uttrykksikoner er enklere enn du kanskje tror. Men pass på: det kan bli vanedannende.

Bruksanvisning

1 Lær hvor alle de skilletegnene er på tastaturet. Noen av de mer vanlige de er i tykktarmen, semikolon, greater- og mindre enn tegn og parenteser. Hvis du er en hyppig kontordame, er sjansen stor for at du har en grunnleggende kjennskap til hvor de er, men komme i vane med å bruke dem for exclamatory formål. For eksempel bruke et smilefjes etter en lykkelig uttalelse i stedet for et utropstegn. På en mobiltelefon, lære hvordan du raskt få tilgang til symboler og tall menyen på tekstskjermen eller tastaturet.

2 Øv de grunnleggende ansikter, slik som smilefjes, blunker og smirks. Et kolon fungerer som øynene; semikolon gir kyss. En "nær parentes" (finnes på "0" -tasten) gir et smil, mens skråstrek eller omvendt skråstrek gjør en smirk. Frowns er laget ved hjelp av "åpen parentes" som ligger på "9" -tasten.

3 Lær avanserte ansikter; de er som regel enklere enn du tror. For eksempel er "forvirret" uttrykk "O_o" (den er laget med stor "O", en linje, og en liten "o"). Lær hvordan du legger en nese: ":-)" (mesteparten av tiden den er laget med "bindestrek" -tasten). Bestem hvilke du anser som mest uttrykksfulle av din personlighet og kommunikasjonsstil.

4 Arbeidet med å lage dine egne ansikter. Det spiller ingen rolle om de har blitt gjort før; bare leke seg i et Word-dokument eller en notisblokk på datamaskinen, eller i et utkast på din mobiltelefon.