Hvordan lage bilder til bøker

Hvordan lage bilder til bøker


Hvis et bilde er verdt tusen ord, kan et fotografi bok snakke volumer. Fotografier er elementer som mange mennesker holder nær og kjær på grunn av minner og følelsesmessig betydning de representerer. I motsetning til fotoalbum, fotobøker gi dine bilder en publisert utseende, og kan gjøre effektive salongbord stykker. Du kan slå bilder til bøker ved hjelp av en fotobok nettstedet for å lage, montere og sende boken din.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Kodak Gallery

1 Logg deg på Internett og besøke KodakGallery.com. Klikk på "Fotobøker", deretter på størrelsen av boken du ønsker å bestille. Vurdere størrelsen og stilen på bok, og om du vil at boken skal være innbundet eller softcover. Du kan også velge hvor mange sider du vil at boken skal være. Jo flere sider i boken, jo høyere den endelige kostnaden være. Klikk på størrelse og stil du ønsker, og klikk på "Step by Step" for å fortsette.

2 Velg farge eller tema for boken. Velg fra fargepaletten gitt for å velge side farger og design, skriftstil og skriftfarge for sidene i boken din. Klikk "Fortsett" for å fortsette.

3 Last opp bildene du ønsker å være i boken. Klikk på "Klikk her for å få bilder", deretter "Last opp" knappen for å finne og laste opp bilder fra datamaskinen eller fra Facebook-kontoen din. Klikk "Fortsett" for å fortsette.

4 Klikk på bildene du lastet opp til malen og dra dem til ditt ønskede steder. Klikk i tekstboksene for å legge til tekst i boken. Klikk "Ordne bilder" for å endre rekkefølgen på sidene eller fotografier i boken.

5 Klikk på "Preview Book" for å se gjennom den ferdige fotobok. Gjennomgå utformingen av boken for å bekrefte at du har tatt alle bildene du ønsket, at det ikke er noen stavefeil i teksten du skrev og at sidene er i den rekkefølgen du vil ha dem i. Klikk på "Add to Cart" for å bestille fotoboken.

6 Velg metoden for forsendelsen du ønsker boken sendt av. Jo raskere du ønsker boken å komme, jo høyere fraktkostnader være. Skriv inn din betalingsmåte, for eksempel kredittkortnummer, klikk deretter på "Complete Order."

Bruke Shutterfly

7 Åpne datamaskinens nettleser og logge på Shutterfly.com. Klikk på "Fotobøker", klikk deretter på "All New Custom Path." Vurdere størrelsen og stilen på bok, og om du vil at det skal være innbundet eller softcover. Du kan også velge hvor mange sider du vil at boken skal være. Jo flere sider i boken har, jo høyere den endelige kostnaden være. Klikk på størrelse og stil du ønsker å fortsette.

8 Velg farge eller tema for boken. Velg blant de forhåndsdefinerte temaer, eller bruke den medfølgende fargepaletten til å velge side farger og design, skriftstil og skriftfarger. Klikk "Next" når du har gjort ditt valg.

9 Last opp bildene du vil ha med i boken. Klikk på "Legg til bilder" og deretter velge enten "Min datamaskin" eller "Deler Steder" for å laste opp bilder fra datamaskinen eller andre foto nettsteder. Klikk på hvert av bildene du vil bruke, og klikk på "Legg til fotobok."

10 Klikk på bildene du lastet opp til Shutterfly og dra dem inn i de stedene i boken som du vil ha dem i. Klikk på tekstboksene for å inkludere tekst i boken. Bruk fargepaletten og font valg for å endre farge og skriftstil på teksten. Klikk på "Ordne" -knappen for å endre rekkefølgen på sidene eller fotografier i boken.

11 Klikk på "Preview" for å se gjennom den ferdige fotobok. Gjennomgå utformingen av boken for å bekrefte at du har tatt alle bildene du ønsket, at det ikke er noen stavefeil i teksten du skrev og at sidene er i den rekkefølgen du vil ha dem i. Klikk på "Bestill" for å bestille bildet ditt bok.

12 Velg metoden for forsendelsen du ønsker boken sendt av. Jo raskere du ønsker boken å komme, jo høyere fraktkostnader være. Skriv inn din betalingsmåte, for eksempel kredittkortnummer, klikk på "Sett Bestillings nå."

Bruke Blub Bookify

1. 3 Åpne nettleseren og gå til Blurb.com. Klikk på "Start boken din," og deretter på "Bookify." Klikk på "Kom i gang", klikk deretter på størrelsen på boken du vil bestille. Vurdere størrelsen og stilen på bok, og om du vil at boken skal være innbundet eller softcover. Du kan også velge hvor mange sider du vil at boken skal være. Jo flere sider i boken, jo høyere den endelige kostnaden være. Klikk på størrelse og stil du ønsker, og klikk på «Velg».

14 Velg destinasjonen som du ønsker å laste opp bilder. Klikk på "Min datamaskin" "Fra Flickr", "From Picasa" eller på en av de andre alternativene. Velg bildene du vil ha med i fotoboken, klikk "Åpne" for å laste dem opp. Klikk på "Jeg vil dra og slippe Mine bilder" for å plassere bildene dine hvor du vil ha dem manuelt.

15 Klikk og dra bildene dit du vil de skal være i boken. Klikk på "Style Book" for å endre tema, farger og skrift i boken din. Klikk på "Design Cover" for å plassere et bilde og tittel på forsiden av boken.

16 Klikk på "Preview" for å se den ferdige boken design. Gjennomgå utformingen av boken å bekrefte at du tatt med alle bildene du ønsket, at det ikke er noen stavefeil i teksten du skrev og at sidene er i den rekkefølgen du vil ha dem i. Klikk på "Bestill" for å bestille fotoboken .

17 Velg metoden for forsendelsen du ønsker boken sendt av. Jo raskere du ønsker boken å komme, jo høyere fraktkostnader være. Skriv inn din betalingsmåte, for eksempel kredittkortnummer, klikk på "Bestill".