Hvordan lage bilder ut av tekst

Det er mange grunner til at en person ønsker å lage et bilde ut av teksten. Making ordet "Back" i et bilde gir brukeren en grafisk fremstilling som å klikke og link til forrige side. Ved hjelp av et bilde i stedet for standard data fonter tillater mye mer kreativitet og kunstnerisk lisens på den delen av designeren. Her er noen måter du kan gjøre bildene ut av teksten.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Print Screen" -knappen. Denne knappen, vanligvis plassert over "Insert" tasten på et vanlig tastatur, fanger opp alt på en datamaskinens skjerm og kopierer det til utklippstavlen. Åpne Word, eller et lignende tekstbehandlingsprogram, og høyreklikk på tomt dokument. Velg "Lim inn" fra hurtigmenyen. Et bilde av din fanget skjermen vises i Word i bildeform, inkludert uansett ord du hadde skrevet.

2 Bruk "Text" -verktøyet tilgjengelig i de fleste bildeforfatter programmer, for eksempel Microsoft Paint, Adobe Photoshop eller Macromedia Fireworks. "Text" -verktøyet vanligvis ser ut som en stor bokstav "A" Start med et tomt lerret og velg "Text" -verktøyet. Klikk på lerretet der du ønsker å begynne å skrive. Nøkkel dine ønskede ord eller setninger og bruk stil verktøy som skrift, skriftstørrelse, farge eller kniping for å endre sitt utseende. Lagre dokumentet. Avhengig av den aktuelle programvarepakke, må du eksportere lagrede bildet dokument til en bildefil med en utvidelse som JPG eller GIF.

3 Ansett Microsoft Word "WordArt" -funksjonen. Denne knappen, en blå, vippet kapital "A" ligger på "Drawing" verktøylinjen tillater brukere å legge inn tekst og velg en tekststil. Trykk "OK", heter det skrevet ord endre seg fra tekst til fargerik grafikk.

4 Utnytte en online tekstbilde skaperen. Hvis du ikke har bilde modifikasjon programvare, noen nettsteder lage bilder ut av teksten for deg. Ett slikt nettsted, TEKST-BILDE, tar et bilde og endrer den til en serie av små ord. Bildet ser det samme, men i stedet for piksler som virker som de forskjellige deler av et bilde, ord seg selv utgjør bildet.