Hvordan lage Billboard skilt med dine bilder

Hvordan lage Billboard skilt med dine bilder


Sosiale medier som Facebook og MySpace lar enkeltpersoner til å tilpasse sine profiler og sende eller dele underholdende add-ons til deres nettverk. En populær tilpassing verktøy er humoristiske billboard generatorer hvor enkeltpersoner kan bruke personlige bilder eller meldinger for å skape illusjonen deres billboard finnes på gata. Billboard generatorer bruke eksisterende reklametavler eller veiskilt og plassere bildet eller design over dem for å forbedre realistiske bilder. Populære billboard generatorer inkluderer kirkemeldinger, offentlige tjenester eller helsetjenester. Alt du trenger er et utvalg av bilder, en Internett-tilkobling og et par minutter av gangen!

Bruksanvisning

Making Your Billboard

1 Lag en mappe med bilder på datamaskinen for å redigere fra å gjøre tavla. Velg bilder som ligner på stil og følelser ofte sett på reklameplakater for en mer troverdig første øyekast.

2 Finn en plakat generator som har et skilt eller offentlig tjeneste kunngjøring du ønsker å bruke. Populære generatorer som bilde Chef tillate deg å raskt laste opp bildet ditt og ta kopi å poste på sosiale medier din profil, blogg eller e-post til venner.

3 Last opp bildet du vil bruke, og forhåndsvise design. Når du er fornøyd med tavla, kan du enten lagre bildet til datamaskinen, legge ut bildet på nettsamfunn, legge til kode til blogger eller personlige nettsteder, samt e-post inn i kroppen av en melding.