Hvordan lage børster med bilder i Illustrator

Illustrator kan du lage børster fra vektorfigurer, men ikke fra rasterbilder. Programmet gjør det, men har en kommando for å konvertere slike bilder til vektorfigurer. Vokt dere for å lage børster fra store eller komplekse bilder, som vektorene Illustrator skaper fra disse kan ha et stort antall noder, og dermed bruker mye minne og prosessorkraft. For å unngå dette problemet, forenkle raster image så mye som mulig i et tegneprogram som Windows Paint.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" menyen "Open" -kommandoen, og deretter navigere til og dobbeltklikk en bildefil du ønsker å lage en pensel fra i Illustrator. Illustrator vil laste bildet.

2 Klikk den svarte pilen fra verktøypaletten for å kjøre valgverktøyet og klikk på bildet du lastet i forrige trinn for å velge bildet.

3 Klikk på «Live Trace" -knappen over lerretet for å gjøre Illustrator spore bildet. Denne handlingen ikke snu bildet inn i en vektor form, men konverterer den til en mellomliggende format som du kan lage en vektor form.

4 Klikk på "Object" menyen «Live Trace" sub-menyen, og klikk deretter på "Mer som viste" for å konvertere tracing inn i en vektor form. Det er nå mulig å lage en børste fra dette objektet.

5 Klikk på verktøypaletten sorte pilen for å kjøre valgverktøyet og klikk på pil ned til høyre for "Brush" drop-down kontroll over lerretet. Dette åpner børsten galleriet, som inneholder en kommando for å opprette nye børster.

6 Klikk på sidesymbolet nederst på galleriet for å kjøre "Ny pensel" -kommandoen. Illustrator viser en dialogboks som spør om du ønsker å lage en ny børste. Klikk "OK" og deretter skriver du inn et navn for penselen ved ledeteksten.

7 Klikk på verktøypaletten ikonet formet som en pensel til å gå inn maleri-modus og deretter klikker du på "Brush" drop-down kontroll over lerretet. Bla gjennom børsten galleriet til du ser ikonet hvis etiketten har navnet på den tilpassede pensel. Klikk på det ikonet og dra på lerret å male med pensel.