Hvordan lage Bygge Flyers

Hvordan lage Bygge Flyers


Konstruksjoner flygeblad er en uvanlig, men viktig grafikk jobb. Kanskje du er formann for en kommende konstruksjon jobb eller eier av et byggefirma og ønsker å plassere flyers på biler for å advare publikum om at det vil være bygging på deres blokk eller foran deres leilighetskomplekset. Designe dine egne bygge flygeblad trenger ikke å være en krevende prosjekt å ta fatt på, men det krever at du har tilgang til en datamaskin og god grafikk program.

Bruksanvisning

1 Lag en enkel mal for flyger ved å tegne ut dine ideer i en skissebok. Du bør samle all informasjon du trenger for å legge til bygging flyger før du begynner å utforme den. Denne informasjonen bør inneholde navnet på din bedrift eller organisasjon, en kontaktperson og telefonnummeret sitt, det området som vil bli sperret av og tiden og datoer byggingen vil skje.

2 Samle all grafikk du vil bruke i din flyger på overføre dem til datamaskinen. For eksempel kan utklipp av en bil i en sirkel med en strek gjennom den brukes til å indikere at biler ikke bør parkere i det aktuelle området.

3 Photoshop er et flott program for å lage din flyer, som er freeware program GIMP, hvis du ikke har råd til det tidligere. Gå til "File" og deretter navigere ned menyen til "Ny". Plugg inn dimensjonene du trenger for flyger i dialogboksen. Hvis du skriver ut på standard flyger utskrift papir, bruker disse dimensjonene. Deretter kobler i innstillingen for oppløsning. Normalt bør du velge minst 300 piksler for utskrift. Velg en bakgrunn type for flyger. Hvit er vanligvis den beste bakgrunnen typen til å velge for flygeblad.

4 Bruk verktøyene i programmet for å lage din konstruksjon flyer. Det finnes en rekke verktøy og andre alternativer, inkludert filtre og bildejusteringer, som kan brukes til å hjelpe deg å lage din flyer design og struktur.

5 Velg "Text" -verktøyet for å legge til tekst i dokumentet. "Custom Shape" -verktøyet kan legge til ulike former for flyer, inkludert et varselskilt og andre symboler.

6 Åpne grafikk du har lagret på datamaskinen for å bruke i flyer design. Disse grafikk (bilder, utklipp) vil bli plassert på et lag når du lime dem inn i. Du må legge til "Nye Lag" i lag-panelet som du oppretter flere elementer i programmet, inkludert tekst eller dine egne opprettet grafikk.

7 Lagre og skrive ut bygging flyger. Mens du kan skrive ut flyers fra din egen skriver, hvis du trenger å skrive ut en større mengde flyger kan det være et bedre alternativ å ha din bygge flygeblad skrives ut av et trykkeri eller kontorrekvisita som kinko eller Staples. Spør om bulk utskrift priser hvis du velger denne metoden for å skrive ut bygge flygeblad.