Hvordan lage Cork Board i Photoshop

Hvordan lage Cork Board i Photoshop


En av de viktigste tingene du bør vurdere når du oppretter en webside, skilt eller annonse er grafikken som du vil skape for prosjektet. For eksempel, hvis du oppretter et dokument eller et nettsted knyttet til utdanning kan det være lurt å bruke grafikk i forbindelse med en pedagogisk tema. En slik grafikken du kanskje ønsker er et bilde av en kork eller oppslagstavle. I tillegg til å fungere som en grafisk seg selv, kan du legge til andre grafikk til det som notater eller meldinger. Opprette dette kork bord i Photoshop er en grei og enkel prosjekt.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Velg "File" fra menyen og velg "New". I dialogboksen som nå vises, må høyden og bredden på dokumentet litt større enn du ønsker selve grafikken skal være. Still "Bakgrunn Innhold" til "Transparent". Klikk på "OK".

2 Gå til verktøypaletten til venstre og velg "Rectangular Marquee" -verktøyet. Bruk verktøyet til å tegne en oppslagstavle form på lerretet.

3 Endre "Forgrunn" farge i verktøypaletten til en lys gul. Velg "Paint Bucket" verktøyet. Bruk den til å fylle markeringen med gult.

4 Velg "Filter" fra menyen og velg "Noise". Fra alternativene, velger du "Legg til støy." I dialogboksen som vises, gjør "Amount" 40, og velg "Uniform". Klikk på "OK".

5 Gå til "Layers" paletten og klikk på "FX" -knappen. Velg "Stroke". I dialogboksen som vises, juster "Size" innstillingen til du liker forhåndsvisningen. Poenget med å utføre et slag er å skape en ramme rundt kork bord. Klikk på "OK".

6 Velg "Edit" fra menyen og velg "Transform". Fra alternativene, velger du "Skew". Bruk håndtakene som vises rundt grafikken for å justere formen til å gi inntrykk av at det blir sett fra en vinkel. Lagre arbeidet ditt.