Hvordan lage din DVD-spiller en DVD-brenner

Hvordan lage din DVD-spiller en DVD-brenner


Hvis datamaskinen din bare kom med en standard DVD-spiller-stasjonen, kan det være lurt å oppgradere på et tidspunkt til en enhet som kan også brenne data til en tom DVD. Dessverre er det ikke mulig å oppgradere en DVD-stasjon som doesn & # 039; t allerede har evnen til å brenne plater, så det eneste gjenværende alternativet er å fjerne harddisken og installere en ny. Fjerne en gammel DVD-spiller og installere en ny DVD-brenner tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinen & # 039; s "Start" -menyen og velg "Control Panel". Klikk på "System og vedlikehold" og velg "Device Manager." Klikk "Fortsett" hvis du bruker Windows Vista.

2 Klikk på plusstegnet ved siden av "DVD / CD-ROM Devices" oppføring. Høyreklikk oppføringen for eksisterende DVD-spilleren og velg "Avinstaller." Velg "Slett driverprogramvaren for denne enheten" og klikk "OK."

3 Slå av datamaskinen og trekk ut strømkabelen fra baksiden av datamaskinen & # 039; s tilfelle. Ta hver av de andre kabler som er koblet til datamaskinen.

4 Sett datamaskinen & # 039; s tilfelle på sin side, på et flatt område, med tilgangspanelet peker mot deg. Sjekk om datamaskinen & # 039; tilgangspanelet er låst på plass gjennom Phillips skruer, en låseknapp eller et plastskruen.

5 Lås opp tilgangspanelet gjennom passende metode, for eksempel fjerne Phillips skruene, vri tommelskruen mot klokken eller skyve på låseknappen. Trykk ned panelet litt og skyv den av datamaskinen.

6 Finn din eksisterende DVD-spiller i metall stasjonsrom på høyre ende av datamaskinen saken. Sjekk for å se om den flatkabel koblet til baksiden av spilleren er også koblet til en annen enhet, eller hvis det er den eneste stasjonen ved hjelp av kabelen.

7 Trekk ut flatkabel og mindre plast strømkabelen fra baksiden av stasjonen. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder DVD-spilleren til metall stasjonsbrønnen. Ta tak i enden av stasjonen og skyv den ut av bukta.

8 Skyv DVD-brenner i den tomme stasjons. Pass på at enden med kabel-porter er vendt inn i datamaskinen. Sett begge de kablene du koblet fra tidligere inn portene på baksiden slutten av DVD-brenneren.

9 Finn metalljumperpinnene, som er plassert ved siden av kabelportene. Plasser pinnene inn i "master" innstilling hvis flatkabel bare er koblet til DVD-brenneren. Sett den til innstillingen "slave" hvis kabelen er også koblet til en annen stasjon. Sjekk DVD-brenneren & # 039; s manualen for å se hvilken innstilling er "master" og som er "slave".

10 Sett inn og stram Phillips skruene for å holde DVD-brenner til stasjonsbrønnen. Sett tilgangspanelet tilbake på datamaskinen & # 039; s tilfelle, og lås den ved å koble skruene eller stramme tommeskruen.

11 Plugg i hver av datamaskinen & # 039; s kabler og slå på datamaskinen. Vent til "Ny maskinvare funnet" veiviseren til å komme og gå gjennom på skjermen for å installere DVD-brenneren & # 039; s driverprogramvare.

Hint

  • Med noen datamodeller, må du kanskje skyve stasjonen gjennom fronten av saken. Trykk inn plasttappene som ligger på hver side av frontpanelet og trekk panelet av datamaskinen, slik at du har nok plass til å skyve stasjonen gjennom fronten.
  • DVD-brenner stasjoner er tilgjengelig online gjennom elektronikk eller datamaskin deler nettsteder.
  • Før åpning datamaskinen & # 039; s tilgang panel du trenger for å sikre at du er jordet ved å berøre metall portene på langt iden slutten av datamaskinen & # 039; s tilfelle.