Hvordan lage din egen e-post e-postliste

Ved å opprette din egen e-post adresseliste, kan du sende kopier av en melding til en stor eller liten gruppe av mottakere. Det er en praktisk måte å holde kontakten med familie eller arbeidsgrupper eller å distribuere et nyhetsbrev til folk som deler din interesse i et bestemt emne.

Bruksanvisning

1 Samle e-postadressene til mottakerne.

2 Åpne e-postprogrammet og lagre disse navnene som en gruppe. Se etter en funksjon som heter noe sånt som adressebok, Kontakter eller kallenavn. Navn gruppen og skrive inn dine mottakernes e-postadresser atskilt med komma eller semikolon. Klikk på Lagre. Merk at mange e-postprogrammer krever at du skriver inn alle de individuelle adresser i adresseboken før du kan legge dem i en gruppe.

3 Åpne en ny melding, og ta det opp til deg selv.

4 Legg emnet og meldingsteksten.

5 Plasser gruppen e-postadresser i feltet merket BCC (blindkopi). Din e-post programvare bør tillate deg å gjøre dette automatisk fra adresseboken eller fra Nick funksjonen. Hvis den ikke gjør det, kopier listen og lim den inn i blindkopi-feltet i meldingen.

6 Klikk på Send. Den opprinnelige meldingen vil bli sendt til deg, som du har angitt din egen adresse i Til-feltet.

7 Hvert medlem av gruppen vil motta en kopi av meldingen.

Hint

  • Bruk av blindkopi-feltet i stedet for Kopi-feltet gjør at meldingene skal sendes uten å vise hver mottaker av e-postadressen til andre mottakere. Dette anbefales for to grunner. Først er din e-post lettere å lese hvis mottakerne ikke trenger å bla gjennom en liste over adresser for å komme til meldingen. Dernest, bevarer det privatlivet til folk på adresselisten.
  • Bruk av blindkopi-feltet i stedet for Kopi-feltet gjør at meldingene skal sendes uten å vise hver mottaker av e-postadressene til de andre mottakerne. Men ikke alle e-postprogrammer støtter BCC funksjonen.
  • Noen gratis e-posttjenester opererer ved inundating du med reklame e-postmeldinger fra sine sponsorer; andre gjør du vise annonser på skjermen.
  • For å unngå å bli anklaget for spamming, bare omfatter adresser til personer som har samtykket i å motta meldingene.