Hvordan lage din egen gitar Song Online

Hvordan lage din egen gitar Song Online


Gitar er instrumentet av valget for mange mennesker. Du kan produsere et vell av lyder på gitar og bruke en til å skrive dine egne sanger. Når du vet litt om måten at gitaren fungerer, kan du bruke et nettsted for å hjelpe skrive sanger du kan spille på gitaren din.

Bruksanvisning

1 Se på Musiker universitetet nettsiden og bla gjennom den elektroniske gitar kurs. Disse kursene, eller online leksjoner, hjelpe deg å øve på gitar spiller ferdigheter. De kan også lære deg det grunnleggende bak lære å skrive sanger. Hver leksjon vil lære deg en annen side av låtskrivingen. Innen du har sett på leksjonene, vil du ha en god ide om de grunnleggende grunnleggende bak låtskrivingen på gitaren.

2 Klikk på Skrive sanger (se referanser). Dette nettstedet vil lære deg det grunnleggende bak låtskrivingen. Som du være å skrive sanger på gitaren din, vil du lære mer om songwriting generelt, som du kan bruke til undervisning på å skrive låter.

3 Klikk på Guitar Player World (se referanser). Deretter klikker du på Songwriting. Du vil være i stand til å lese mange forskjellige tips om hvordan å skrive sanger på gitaren din. De vil ha noen tips om hvordan å innlemme ulike ledninger og klimprer mønstre i sangene du skriver.