Hvordan lage din egen Graffiti Bilde

Graffiti programmet er en populær add-on til sosiale nettverk nettstedet Facebook. Det gjør at brukere av programmet for å tegne et bilde ved hjelp av en mus eller en tablett, deretter legge bildet på en venns Facebook-profil. Mens Graffiti programmet bruker bare noen få grunnleggende modifikatorer for børster, kan bildene som er opprettet i Graffiti spenner fra enkle stick tegninger til svært detaljerte og realistiske skisser.

Bruksanvisning

1 Velg form av Graffiti bildet du ønsker å gjøre. I tillegg til et blankt lerret, kan Graffiti bildene trekkes på en oppslagstavle, et hjerte, og tema lerreter, slik som et egg tilbudt rundt påske.

2 Sett størrelsen på penselen og tettheten til farge bruke skyve kategoriene. Jo lenger til høyre opacity kategorien nærmere fargen vil være å fullstendig dekke eventuelle tidligere farger.

3 Velg farge for børsten fra rullegardinmenyen ved siden av den lille plassen på bunnen menyen.

4 Tegn bildet ved hjelp av musen eller en tablett for å lage figurer med børsten du har valgt.

5 Velg "ABC" -knappen for å skrive på bildet med tekst, og justere størrelse, farge og gjennomsiktighet som du gjorde med pensel.

6 Trykk på "Angre" knappen for å fjerne den før ord eller linje trukket på Graffiti bildet.

7 Skriv inn navnet på personen du ønsker å sende Graffiti bildet til i boksen over bildet. Når du begynner å skrive inn navnet Facebook vil vise deg navnene på venner i nærheten av hva du skriver, og du kan klikke på et navn uten å skrive hele navnet.

8 Trykk på "Send" -knappen for å fullføre bildet og sende til din venn.