Hvordan lage din egen månedskalender

Hvordan lage din egen månedskalender


Hvis butikk-kjøpte kalendere synes for generisk og bare ikke passer til innredningen, bruke datamaskinen til å lage dine egne seg. Å lage din egen kalender gir deg muligheten til å velge din egen farge temaer, legge til bilder og tilpasse datoene for å legge til spesielle anledninger, arrangementer og bursdager. En rekke dataprogrammer er tilgjengelig for å lage kalendere, hvor du kan gå måned etter måned for å designe din rekord dager.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Photoshop

1 Lag en kalender fra grunnen av ved å åpne Photoshop, klikke på "File" og velge "New". Gi navn til filen måneden kalenderen, for eksempel "November" og sette mål som 11 inches med 8,5 inches. Velg "CMYK Color" under "Mode" og "White" under "Innhold". Klikk på "OK" -knappen og en hvit boks åpnes.

2 Klikk på "File" igjen og velg "Open". Bla til et digitalt bilde på datamaskinen for å bruke for kalenderen. Dobbeltklikk på filen, som åpner i Photoshop arbeidsområdet. Trekk ned "Select" -menyen og klikk "All". Når du ser de stiplede linjene omslutter bildet, trykk på "Ctrl" og "C" for å kopiere den.

3 Klikk tilbake til "November" boksen og trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn i bildet til kalenderen bakgrunnen. Hvis det limer i for stor, trekk ned "Edit" -menyen, klikk "Transform," klikk "Scale" og krympe bildet til å passe i boksen.

4 Trekk ned "Image" menyen, velg "Juster" og velg "Lysstyrke / kontrast." Flytt "Lysstyrke" glidebryteren helt til høyre og "Contrast" glidebryteren helt til venstre, eller så mye som du foretrekker. Dette gir bildet en vannmerke / utvasket bakgrunnen slik at datoene i kalenderen vil vise gjennom. Klikk på "OK".

5 Klikk på "Type" -verktøyet, som ser ut som en "T" på "Tools" paletten og velg en font, størrelse og farge fra verktøylinjen øverst på siden. Plasser markøren på toppen av boksen og skriv inn måned og, hvis ønskelig, år, for eksempel "november 2010."

6 Reduser størrelsen på skriften og skriv de syv dagene i uken under måned, og starter med søndag og går gjennom til lørdag. Redusere skrift igjen og skriv dagene i måneden; sjekke en kalender på datamaskinen eller avtaleboken for å sikre at du får de riktige datoer.

7 (Valgfritt) Endre font farger, plasserer du markøren inne en av datoene i måneden, og skriv en spesiell anledning, for eksempel "Max bursdag" eller "foreldres jubileum."

Bruke Publisher

8 Åpne Publisher, klikk på "Publikasjoner for utskrift" og velg "Kalendere". Bla gjennom månedlige forhånds design maler og dobbeltklikk på en; det åpner i Publisher arbeidsområdet.

9 Høyreklikk plassholderbildet på kalenderen og velg "Endre bilde." Klikk "Fra fil" og bla til et digitalt bilde på datamaskinen. Dobbeltklikk på filen, som erstatter plassholderbildet på kalenderen.

10 Klikk på "Fargevalg" linken på "Kalender Alternativer" panelet på venstre side av skjermen. Bla gjennom fargesettene og dobbeltklikk på en; kalenderen oppdateres automatisk i Publisher plass.

11 Klikk på "Text" -verktøyet, som ser ut som en indeks kortet med en "A" på den på venstre side av skjermen. Tegn en tekstboks inne i en av datoene i måneden, skriver en anledning, for eksempel "Doctor Appt." eller "Første dag i skolen." Marker teksten og bruker teksten verktøylinjen øverst på siden for å endre farge eller font.

12 Klikk markøren inne i plassholderen måned og år for kalenderen på toppen, som blir fremhevet. Begynn å skrive rett over toppen av eksempelteksten med ny måned og valgfri år.

Bruke Word

1. 3 Benytt deg av et Word-kalenderen mal ved å åpne Word, trekke ned "Fil" -menyen og klikke på "New". Når "Nytt dokument" panel åpnes, type "kalender" inn i "Søk på nettet etter" boksen og klikk "Go".

14 Bla gjennom resultatene, klikker på en link for å se en forhåndsvisning og klikk på "Last ned" -knappen; innen noen få øyeblikk, vil den månedlige kalenderen mal åpne i Word arbeidsområdet.

15 Marker måned og år med markøren og skriv over toppen av ordene med din foretrukne måned og år. Marker den nye teksten, og bruker teksten verktøylinjen øverst på siden for å endre formatet.

16 Klikk en gang på en plassholder bilde for å merke det, og trykker på "Delete" -tasten på tastaturet. Legg ditt eget bilde for kalenderen ved å trekke ned "Insert" -menyen, klikke "Picture", velge "Fra fil" og bla til bildet på datamaskinen. Dobbeltklikk på filen, og det vises på kalenderen.

17 Klikk markøren inn i en av måneden bokser og skriv en anledning, avtale eller ferie.