Hvordan lage din egen nettside for å selge Gavekurver

Hvordan lage din egen nettside for å selge Gavekurver


Mange dyktige håndverkere og håndverkere create inspirert og vakre kunstverk, men ikke klarer å lage en levende fordi de ikke vet hvordan å markedsføre sitt arbeid. Noen håndverkere selger gjennom gallerier eller trykte kataloger, men andre søker etter måter å gjøre sine verk tilgjengelig for allmennheten. Mange håndverkere har satt opp nettsteder for å markere sitt arbeid, og gjøre det lettere for interesserte kunder til å se arbeidet og kjøpe den. I dag selv en ikke-Internett-savvy håndverker kan sette opp et nettsted raskt for et par dollar per måned.

Bruksanvisning

1 Finn en web vert å være vert for en gave kurv nettsted. Tusenvis av web hosting selskaper konkurrerer om virksomheten til nye webutviklere. Finn en web host som oppfyller behovene til gave kurv nettstedet. Se etter navnene på web verter med gode Better Business Bureau (BBB) ​​omdømme og rangeringer. Kontakt noen web verter (gjennom "kontakt oss" e-post på deres nettsted) for å be om navn på andre kunder av webverten selskapet. Kontakt webmastere på noen av de andre klienten nettsteder for å be om deres mening om webverten selskapet.

Noen spørsmål som en potensiell kunde bør stille er: Har webverten tekniske support team bistå webutvikler raskt og effektivt når et problem oppstår? Har webverten selskapet gir enkel opplasting av preparerte filer? Er det web vert mal lett å jobbe med?

2 Gjennomgå kontrakten at webverten selskapet tilbyr deg. Fastslå hva webverten selskapet tilbyr i form av sitt ansvar angående nettstedets tilgjengelighet, ytelse, bilde og oppetid. Kontroller at eierskap av innhold lastet opp på webhotell ikke gå tilbake til web host hvis webutvikler flytter nettstedet til en annen web host.

3 Velg et domenenavn for gaven kurv nettstedet. En søt navn vil høres fint, men et domenenavn bør gjenspeile gave kurv virksomhet slik at folk som søker etter en gave kurv nettsted for å finne det lett gjennom et nettsøk. "Peek-a-Boo Kurver" høres kanskje søt, men det sannsynligvis ikke ville komme opp veldig høyt på et nettsøk for Gavekurver. Finn et domenenavn som tydelig viser at området serverer folk som ønsker å kjøpe eller sende en gave kurv som DenverGiftBaskets.com eller SendItInABasket.com. Registrere domenenavnet gjennom et domenenavn register (for eksempel DomainRegistry.com eller GoDaddy.com).

4 Forbered nettsider som PDF eller JPG-filer på nettet utviklerens harddisk for å laste opp direkte til web host. Alternativt kan du utforske nettet vert malen for å lære å navigere og sende informasjon direkte til malen for å direkte lage web-filer for bedriftens nettsider.

5 Organiser nettstedet klart slik at surfere kan se Gavekurver for ulike årstider, ferier, arrangementer og livssyklus anledninger. Hver sesong, ferie eller anledning bør ha sin egen nettside.

6 Kryss knytte gave kurv nettsider for å tillate enkel nettstedet navigasjon. Nettstedet kryssbindinger kan også presse området opp høyere i en søkemotor rangering.

7 Vurdere hvordan å gjøre nettsidene mer kreative. I tillegg til bilder og beskrivelser, legge vignetter om folk som har kjøpt en slik gave kurv eller noe informasjon om håndverkeren inspirasjon når du oppretter en spesiell kurv. Gi nettstedet besøkende en følelse av at det var verdt sin tid til å besøke dette nettstedet, og gi ham en grunn til å returnere til nettstedet.

8 Legg søkeord til nettstedet. Nøkkelord beskrive området i noen få utvalgte ord, og når gjentas ofte på området, plasserer nettstedet fremtredende på en søkemotor for en Internett-surfer som søker etter et slikt sted.

9 Legg en web-kalender til området for å varsle nettstedet besøkende av kommende håndverk messer og utstillinger gave kurv skaperen vil utstillingen.

Hint

  • Forbered alle filer for nettsiden offline på en harddisk, og laste dem opp først etter at de finnes et annet sted enn web vert nettsted. Hvis filer opplasting direkte på web vert mal, kopiere informasjonen til andre frakoblede filer.