Hvordan lage din egen "Sonic" Character Flash Game

Hvordan lage din egen "Sonic" Character Flash Game


Adobe Flash tilbyr muligheten til å opprette en rekke spilltyper, for eksempel matching, plattform og skyting. Å lage din egen "Sonic" karakter flash spillet er lett når det er brutt ned i skritt. Start ved først å opprette karakter og spillet. Hvis du oppretter en plattform stil spillet, vil "Sonic" karakter må ha en rekke handlinger, som løping, hopping og turgåing. Spilldesignere lage ulike animasjoner av karakter og deretter lage et filmklipp som heter en sprite. Sprites er samtalen i spillet gjennom AS3 kode.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags spill for å skape sammen med gjenstander som trengs. For eksempel, de fleste tegn spill inkluderer en plattform. Gjør plattformen bakgrunnen for spillet i Flash eller grafikk program. Plattformen skal være lengre enn spillets skjermen. For eksempel, hvis skjermen er 300 piksler, skal plattformen være rundt 900 piksler. Dette gir god plass for karakteren å rulle rundt.

2 Lag "Sonic" karakter i enten Flash eller din favoritt grafisk programvare. Bruke grunnleggende former, som for eksempel en sirkel for hodet og sylindere for ben og armer. Ta med detaljer som nagler for hår og store spisse sko. Gå over figurer med en blyant eller pensel verktøy for å koble konturene som halsen til hodet. Slett noen grunnleggende form linjer viser og deretter legge farge gjennom fargealternativer den grafiske programmet. Importer tegnet i Flash og lage sprites som trengs for spillet.

3 Design startmenyen i Flash og legge Action Script kode for linker til andre sider, for eksempel spillinstruksjoner og en link for å starte spillet.

4 Legg kode til spill, som for eksempel å plattformen bokrull tegnet kommer til kanten av skjermen sammen med kode for å ringe i ulike sprites. For eksempel kan piltasten opp ringe i en hopp sprite og høyre piltast kunne ringe i en løpende sprite.

5 Legg action script-kode for å score, for eksempel poeng for å få et riktig svar i en "Sonic" trivia spill eller finne skjulte skatter i et plattformspill.

6 Oppsett en side for å la spilleren vet når spillet er over og hva den endelige poengsummen er. Ta med alternativer for hva de skal gjøre, som for eksempel gå til et høyere nivå eller starte spillet over.

Hint

  • "Sonic" er et tegn rettslig beskyttet av opphavsrett, varemerker og andre lover. Opprette en "Sonic" spillet ville bare være for din egen privat bruk med mindre du innhente tillatelse eller lisens fra eierne av "Sonic" karakter.