Hvordan lage din egen URL-omadressering service

Hvis du tenker på å kjøre en bedrift, så sporing av koblinger er avgjørende. Når fremme ditt nettsted på flere steder, er en lang URL en problematisk, spesielt hvis du sender meldinger via sosiale medier som Twitter. En kort domenenavn kan du markedsføre nettstedet ditt effektivt, mens sporing flere trafikktjenester. Selv om det er flere URL omdirigering tjenester tilgjengelig, lage din egen URL omdirigering tjeneste vil tillate deg mer frihet og tillate deg å bedre kontrollere dine markedsføringstiltak.

Bruksanvisning

1 Registrere et domenenavn. Prøv å sørge for at domenenavnet er så kort som mulig, slik at det er lett å huske. Du kan vurdere å hoppe den klassiske ".com" domene og registrere ".co" eller en annen to bokstaver domene.

2 Host ditt domenenavn på en pålitelig server. Det er viktig at du har kvalitet hosting for din URL omdirigering tjeneste. Din server host bør ha PHP og MySQL allerede er installert, så du trenger disse tjenestene for å betjene URL omdirigering tjeneste.

3 Leie en programmerer til å skrive deg en tilpasset URL forkorte skript, eller du kan kjøpe en omdirigering script som allerede eksisterer. Sørg for at skriptet er enkel å installere og har et enkelt og brukervennlig grensesnitt.

4 Installer forkorte manus og tilpasse den til dine behov. Du må gå gjennom installasjonsprosedyrene som følger med URL forkorte skript som du har kjøpt. Hvis du leid en programmerer, vil han bare installere ferdig manus. Men hvis du har kjøpt et skript, vil leverandøren tilby deg detaljerte instruksjoner om hvordan du kan integrere skriptet med Web vert leverandør.

5 Markedsføre nettsteder ved hjelp av nettadressen omdirigere tjenesten. Post din URL på din favoritt sosiale medier nettsteder og spore resultatene dine. Dette er alt du trenger for å lage din egen URL omdirigering tjeneste.