Hvordan lage din treg Internett Fast

Hvordan lage din treg Internett Fast


Hvis du har treg Internett-tjeneste, så er du sannsynligvis på jakt etter måter å gjøre det raskere. Måten du bruker din nåværende Internett-tilkobling eller selve tilkoblingen kan spille en rolle i sin generelle hastigheten. En rekke tilpasninger og forbedringer er tilgjengelige for å gjøre din nåværende nettleser og Internett-tilkoblingen forbedre og gjøre leseopplevelsen mer behagelig.

Bruksanvisning

1 Bruk en Internett-hastighet-testing for å fastslå samlede nedlasting og opplasting hastigheter i rush og nonpeak bruks timer. Dette vil ikke bare avgjøre om du får de riktige hastigheter som du har betalt for, men også hvor mye etterspørselen blir plassert på selve nettverket i rushtiden.

2 Øk størrelsen på bufferen i nettleseren. Cachen er der bakgrunnsbilder og andre statiske deler av nettsiden er lagret for fremtidig bruk. Forstørring av nettleserens buffer bidrar til å forbedre surfehastighet, ettersom nettleseren ikke trenger å laste den statiske mediet igjen ved senere besøk.

3 Endre domenenavnet tjenesteserveren. Hvis Internett-leverandøren har en treg DNS-server, kan det sette en dra på din generelle Internett-hastigheten. Det finnes en rekke alternative DNS-servere tilgjengelige for liten eller ingen kostnader.

4 Bruk Internett bare under nonpeak timer. Dette kan begrense hvor mye tid du kommer til å bruke Internett, men nettverket vil være mindre overfylt og derfor betydelig raskere.

5 Invester i en raskere Internett-tilkobling. For å få mest mulig ut av din Internett, må du gå opp til en raskere service tier eller bruke en raskere type tjeneste helt. Kontakt din lokale Internett-leverandøren for tilgjengelige servicemuligheter i ditt område.