Hvordan lage ditt eget bilde Rør for Paint Shop Pro

Bilderør "stempel" en samling av bilder på tvers av en bakgrunn eller et annet bilde. For å lage din egen, vil du trenger noen bilder å jobbe med. Disse instruksjonene fungerer for Paint Shop Pro 5.0 og nyere.

Bruksanvisning

Opprette Tube

1 Kontroller at bildene du bruker er alle av samme størrelse i piksler. (Se "Hvordan endre størrelsen på et bilde i et tegneprogram" for instruksjoner.)

2 Begynn Paint Shop Pro. Fra Fil-menyen, velg Innstillinger. Velg Generelt Programvalg.

3 Klikk på fanen linjaler og enheter. På høyre side av sekstenmeteren, endre den horisontale og vertikale mellomrom for å matche størrelsen på bildene du bruker for røret. (Hvis bildene er 100 av 100 piksler, bruker 100 her.)

4 Trykk på Endre-knappen ved siden av linjefargen boksen. Endre linjefargen til svart.

5 Klikk på OK.

6 Velg Ny på Fil-menyen. Sett dimensjoner for å matche antallet og bredden på tube bilder. (For eksempel bruke 400 bred for fire bilder som er 100 piksler bred og 100 høy hvis bildene er 100 piksler høy.) Bruk en gjennomsiktig bakgrunnsfarge og en innstilling på 16,7 millioner farger. Velg OK.

7 Klikk på Vis-menyen og velg Grid. Rutenettlinjene vises på det nye bildet.

8 Åpne det første bildet som skal brukes.

9 Klikk på tryllestaven og velg bakgrunnen (for bilder med en solid bakgrunn). Velg Inverter fra Selections menyen. Velg andre typer bilder med Freehand Selection verktøyet (som ligner en lasso).

10 Velg Kopier fra Rediger-menyen, og klikk deretter på tittellinjen i rutenettet grafikken. Velg Rediger, og klikk deretter Lim inn og velg Lim inn som ny markering.

11 Sentrer innlimte bildet i den første av de fire boksene og klikk for å fjerne merkingen.

12 Følg samme fremgangsmåte for å lime inn de resterende bilder.

1. 3 Velg Eksporter fra Fil-menyen. Velg Picture Tube alternativet.

14 Skriv inn antall grid kasser over siden i cellene Across boks. Celler Down skriver antall grid kasser ned på siden.

15 Velg plassering Valgmuligheter som ønsket.

16 Skriv inn et nytt navn for filen i Tube-boksen og klikk OK.

Teste Tube

17 Lukk alle bildene og velge Ny fra Fil-menyen. Hvis nettet fortsatt vises, klikker du på Rediger og klikk på Grid. Den hake ved siden av boksen vil forsvinne.

18 Velg Picture Tube-knappen på verktøylinjen. The Picture Tube knappen ligner en pensel med et stempel over den.

19 Fra Controls boksen, velger du navnet på røret du opprettet fra rullegardinmenyen.

20 Klikk flere ganger på nytt bilde "stempel" bilder fra billedrøret.

Hint

  • Fordi bilderør er en samling av bilder, bør hvert bilde være lik til neste bilde i gruppen. For eksempel kan et julebilde tube inneholder flere forskjellige farger og / eller stiler av juletrepynt.
  • Ved å variere dimensjonene du angir når du oppretter røret dokument, kan du sette opp din tube rutenett slik du vil - alle bildene vertikalt nedover på siden, i en firkant, uansett.
  • Bruk skaleringsalternativet på røret Controls boksen for å forstørre eller redusere størrelsen på bildene stemplet av røret.
  • Bruk bilde rør for å legge til bilder til en eksisterende grafisk. For eksempel kan du legge ornamenter til et juletre ved hjelp av en ornamenter tube.