Hvordan lage ditt eget bilde Slide

Bilde lysbildene er en effektiv metode for å demonstrere presentasjoner, bilder og bilder. Det er mange lysbildefremvisning programmer som kan brukes til å skape et bilde lysbilde. Lysbilde programvare inkluderer Movie Maker, Slide, Slideshare, PowerPoint og bilde Slide. Fremskritt i teknologi har gjort det enkelt å ta digitale bilder og lage en lysbildefremvisning ved hjelp av datamaskinen. Det kan være flere typer bildeskapende programmer; metodene for å lage en lysbildefremvisning er den samme.

Bruksanvisning

1 Åpne lysbilde programvaren på datamaskinen. Klikk på "Start" -menyen og deretter "programmer". Velg lysbilde programmet.

2 Overfør bildene fra digitalkameraet til datamaskinen. Sett den digitale bildekortet inn i USB-sporet. Raset programvaren vil automatisk oppdage de nye bildene fra kortet.

3 Last ned bilder fra bildekortet til lysbildeprogram. Organiser bildene i en rekkefølge du ønsker å se dem kjennetegnet.

4 Velg bilde lysbilde alternativer for å forbedre bildefremvisningen. Utfyller bildene med grenser og rammer. Legg tekst til å identifisere og definere bildene.

5 Velg "Lagre" i lysbilde programvare. Velg å skrive ut bildet lysbilder eller legge lysbildefremvisning til et nettsted.

6 Velg "Vis" for å se lysbilde.

Hint

  • Legg til musikk og lydfiler for å komplettere bildeserien.
  • Skriv ut lysbilde og plasser i en billedbok.
  • Husk å lagre innstillingene før utskrift eller legge til nye bildeforbedringer.