Hvordan lage ditt eget nettsted på GoDaddy

Ved hjelp av HTML for å prøve å designe ditt eget nettsted kan være en møysommelig prosess. Med GoDaddy er "døgnet rundt kundeservice og lett å forstå Web etableringen verktøy som nettsted Tonight, starter fra scratch er ikke lenger nødvendig.

Bruksanvisning

Bestem dine mål

1 Sette av minst et par timer å sette opp et nettsted med GoDaddy. Selv om den generelle prosessen med å komme i gang er raske, de bestemmer seg for detaljene når du oppretter siden vil ta litt tid.

2 Sjekk GoDaddy WebSite Tonight for å forstå Web Site Creation alternativene de tilbyr. Åpne den fra "Site Builders" -menyen på hjemmesiden. Ditt valg av alternativene vil i stor grad avhenge av hvor stor du vil at nettstedet skal være. GoDaddy tilbyr planer for 5- og 10-siders nettsteder eller nettsteder med et ubegrenset antall sider.

3 Bestem deg for hvor lenge du vil GoDaddy som vert for nettstedet. Du kan velge mellom en prøve mulighet for et par måneder eller ett og to års planer.

Start din egen internettside

4 Åpne GoDaddy hovedsiden. Gå til "Site Builders" hvor et alternativ meny vil falle ned.

5 Klikk på "My Website konto." Dette vil ta deg til siden for å logge deg på hvis du allerede med GoDaddy eller registrere deg hvis du ikke er. Skriv inn din kontaktinformasjon for å åpne en ny konto.

6 Klikk på den oransje knappen "Opprett en ny konto." Velg prising pakken og funksjoner du ønsker å lage med ditt nettsted. Betal for valget på "kassen" side.

Enjoy Your Site

7 Lag din egen hjemmeside ved hjelp av WebSite Tonight. Last opp bilder og grafikk for å tilpasse ditt nettsted.

8 Sett opp en e-postkampanje for å informere folk om det nye nettstedet. GoDaddy tilbyr Express e-post markedsføring gjennom GoDaddy kontoen.

Hint

  • Gi deg selv god tid til å leke med de ulike Web nettstedet funksjoner på nettstedet Tonight. Det er mange alternativer i programmet, og du vil tillate deg selv nok ledetid før omtalte lanseringsdato for å sikre at du kan mestre alle tilgjengelige perks.
  • Sjekk inn med brukerstøtten (se Ressurser nedenfor) hvis du har noen problemer med å laste opp bilder eller bilder til ditt nettsted.
  • Vær på vakt mot e-poster fra GoDaddy ber deg logge inn fra e-posten selv. Vanligvis slike e-poster er svindel designet for å stjele personlig informasjon. Logg alltid på gjennom GoDaddy hovedsiden.