Hvordan lage ditt eget nettsted som MySpace

Med den fantastiske suksessen til sosiale nettverk nettsteder som MySpace, kan du lurer på hvordan du kan bygge et nettsted akkurat som det. Bortsett fra koding området selv, som er en massiv oppgave, kan du velge å bruke programmer kategorisert som "white label" produkter. Disse ferdige pakkene inneholder alle funksjonene du forventer å finne i et fellesskap nettsted, for eksempel chatterom, og tillater deg å merke nettstedet med ditt eget navn.

Bruksanvisning

1 Gjennomgå en oppføring av hvite etiketten programvarepakker for å få en liste over tilgjengelige tilbud (se referanser). Du får tilgang til en analyse nettside, slik som Techcrunch, eller søke på Internett ved hjelp av begreper som «white label sosiale nettverk programvare" for å få alternativer.

2 Vurdere kostnadene for produktet. For eksempel kan du lage et Ning-nettverk helt gratis; men bærer nettstedet ditt vertens annonser og medlemmenes konti vise Ning navn. På den annen side, kan du betale hundrevis av dollar for et produkt, men leverandøren er helt usynlig på området, og det kan tilby flere funksjoner.

3 Bestem hva ditt sosiale nettverk krever og deretter bestemme om programmet har alle de funksjonene du ønsker. De fleste pakker tilbyr standard elementer som foto, video og blogging funksjoner, men andre gir avanserte elementer som web-butikker.

4 Studer estetikk av layout og granske brukbarheten av produktet ved å klikke leverandørens demoer. Klikk rundt disse sidene og se om du liker oppsettet og hvis området er brukervennlig.

5 Finne ut om du vil bruke din egen server som vert for nettstedet, eller hvis du vil ha programvareleverandøren gjøre dette for deg. Tilbydere som webNetwork tilbod server evner som gjør installasjon og oppsett praktisk; Imidlertid kan andre foretrekker å bruke sin egen web vert.

6 Kjøpe white label-pakken og følg leverandørens instruksjoner for installasjon og idriftsettelse av den nye nettsiden.

7 Redigere innholdet på nettstedet etter behov og inkludere eventuelle foretrukne Cascading Style Sheets (CSS) til å formatere displayet.