Hvordan lage dokument basert på innholdsfortegnelsen Word 2008

Hvordan lage dokument basert på innholdsfortegnelsen Word 2008


Microsoft har gitt ut flere versjoner av Microsoft Office Word-programmet. Microsoft Word 2008 ble produsert spesielt for Mac-brukere, som Windows-brukere fullført sine tekstbehandling oppgaver i Word 2007. Et av verktøyene som inngår i Word 2008 er muligheten til å opprette et dokument basert på en skriftlig fortegnelse. Når du har skrevet inn i dokumentet emner og underemner, bruke programmets overskrifter og "Innhold" funksjoner for å formatere dokumentet.

Bruksanvisning

1 Skriv inn innholdet i innholdsfortegnelsen i et tomt dokument.

2 Plasser markøren i teksten til hvert store tema i innholdsfortegnelsen. Velg "Overskrift 1" fra "Styles" delen. Seksjonen ligger i programmets formatering palett.

3 Plasser markøren innenfor teksten i hver store underemne i innholdsfortegnelsen. Velg "Overskrift 2" fra "Styles" delen.

4 Velg "Insert", "Index and Tables" og velg "Innhold". Velg ønsket stil.

5 Skriv inn data som tilhører hvert emne i underemne i den utpekte delen i hele dokumentet. For eksempel, hvis din første store temaet er "Mislighold" i innholdsfortegnelsen, Word plasserer plass for deg legge inn data for dette emnet under innholdsfortegnelsen.