Hvordan lage E-kort på Microsoft Word

E-kort, eller elektroniske kort, er en måte å sende et uttrykk for dine følelser uten å bruke penger på en faktisk kort, porto og gass for å få til et kort butikk. E-kort opprettes vanligvis på en nettside og sendte umiddelbart, men denne typen kort design har sine ulemper. E-kort nettsteder kontrollere design de tilbyr, og kan ikke ha hilsener som passer din anledning. Lag dine egne e-kort på Microsoft Word, og deretter lagre og sende dem som e-kort e-postvedlegg.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Klikk på "Page Layout" -kategorien. Klikk på "Size" -knappen under kategorien. Endre størrelsen på Word siden til størrelsen av den nødvendige e-kort, for eksempel "4 x 6" nær bunnen av rullegardinmenyen. Word endrer størrelsen på skjermen automatisk.

2 Skriv inn hoved hilsen, slik som "Happy Birthday". Marker teksten. Klikk på "Home" -kategorien. Endre utseendet på hilsenen bruker alternativer i "Skrift" delen av båndet, for eksempel øke teksten og endre farge.

3 Trykk på "Enter" -tasten to ganger for å forlate en linje av plass under hilsenen. Klikk på "Sett inn" -kategorien. Klikk på "Clip Art" knappen. Skriv inn et ord eller uttrykk knyttet til e-kortet inn i "Søk etter" boksen. Klikk på "Go" og bla gjennom bildene og dobbeltklikk på en for å legge den til kortet. For å bruke ditt eget bilde, klikker du på "Picture" -knappen på båndet, blar du til bildet og dobbeltklikk på den.

4 Trykk på "Enter" -tasten to ganger til. Skriv inn tilleggsinformasjon e-kort, for eksempel en personlig melding, og avsenderens navn.

5 Color bakgrunn av e-kortet ved å klikke på "Page Layout" -kategorien. Klikk på "Side Color" -knappen under kategorien. Velg en liten farget firkant og Word gir umiddelbart e-kortet en bakgrunnsfarge.

6 Klikk på "File" -menyen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et navn på e-kort, velg et mål for å lagre den i, og klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • Det er ingen måte å sende en e-kort direkte fra Microsoft Word, ettersom Word er et tekstbehandlingsprogram og ikke en e-postklient. Etter at e-kort i Microsoft Word, åpne en e-postklient, starte en e-post, klikker du på "Vedlegg" -knappen (det kan si ordet "Fest" eller "Vedlegg" eller ha et ikon av en binders ) og bla deg frem til der du lagret Word-dokument.