Hvordan lage e-porteføljer

En ePortfolio er en digital type album som er opprettet for å vise frem arbeidet ditt til andre individer. Ved å opprette en ePortfolio, kan du presentere dine ferdigheter til potensielle kunder eller potensielle kunder ved å klikke på en mus. Ikke bare vil det ePortfolio spare på papiret, men det vil også spare deg for tid og porto. Når du har opprettet din ePortfolio, kan du plassere den på din nettside eller sende det via e-post til enkeltpersoner som du velger.

Bruksanvisning

1 Besøk en nettside som FolioSnap, FolioLink eller ImpactFolios. Du kan bruke deres programvare for å lage en ePortfolio. Noen av nettstedene vil kreve en månedlig avgift på $ 15 til $ 20 for å bruke sine tjenester, mens steder som Artfolio.com tilbyr gratis tjenester når du registrerer deg for en ny brukerkonto.

2 Bla gjennom listen over tilgjengelige designmaler på ePortfolio konto til du finner en som passer din smak. Noen av nettstedene, for eksempel ImpactFolios, vil tillate deg å tilpasse farge og layout for malen når du velger det.

3 Velg alternativet "Last opp" bildene dine inn i ePortfolio malen. Når du laster opp bildene dine, sørg for å inkludere en bildebeskrivelse når det er mulig. Ved å gjøre dette, vil de besøkende vet hva de ser på - enten det er modellering hode skudd, originale kake kreasjoner eller skjermbilder av nettsteder du har designet.

4 Lagre ePortfolio etter at du er fornøyd med måten den vises.

5 Drive trafikk til din ePortfolio ved å sende inn nettadressen til søkemotorer.