Hvordan lage egendefinerte Innboks mapper for å organisere og Arkiv

Se på det innboksen, er det et rot. Ikke bare er innboksen rotete, men ikke rydde i innboksen din vil avta datamaskinen betraktelig. Du kan opprette egendefinerte mapper i innboksen for å organisere e-post, og lage egendefinerte arkivmapper til innboksen din også. Her er noen enkle tips som kan hjelpe rydde opp i det rotete innboks.

Bruksanvisning

1 Åpne Outlook Express eller e-postprogrammet for å få tilgang til innboksen din. Gå gjennom innboksen og slette alle e-postene du ikke ønsker å lagre. Gå inn i "Slettede elementer" -mappen og tømme den ved å høyreklikke på den. Deretter gå inn i "Sendte elementer" -mappen og slette alle e-poster du ikke ønsker å lagre. Du har nå bare e-post som du ønsker å beholde.

2 Bestem deg for hvilken type egendefinerte mapper du ønsker å lage. Kanskje du trenger mapper for familie, hjembyen ting, næringsliv, oppskrifter og vitser. Enhver type definert mappe du oppretter forblir bare i innboksen din, slik at du kan lage hva du vil.

3 Opprett en ny tilpasset mappe ved å høyreklikke på ordet "Innboks" i Outlook Express. En meny vil komme opp med ordene "New Folder". Klikk på "Ny mappe" og en boks vil komme opp som ber deg navngi mappen. Navn denne mappen hva du har bestemt deg; for eksempel hvis du har mye av virksomheten informasjon i e-post, navn definert mappe "Forretnings Info". Skriv inn navnet på den nye mappen i boksen og klikk på "OK" for å fullføre opprett en tilpasset mappe.

4 Fortsett å lage så mange egendefinerte mapper for innboksen din etter behov. Når du er ferdig med å lage egne mapper, er du klar til å sette de lagrede e-poster i dem. Du kan enten klikke på e-post og dra den inn i den nye mappen, eller du kan høyreklikke på e-post. Når du høyreklikker på e-post, spretter en boks med "Flytt til mappe" og en liste over alle dine egendefinerte mapper. Bare klikk på mappen du vil flytte det lagrede epost til.

5 Lag arkiver ved å opprette egne mapper, men navn og dato dem. Et arkiv er vanligvis en gruppe av elementer fra en bestemt dato. For eksempel kan du lage et arkiv for året eller måneden. Hvis du oppretter arkiver for måneden, name it januar februar, etc. På slutten av hver måned, lagre e-postene du ønsker å arkivere til den egendefinerte mappen.

6 Lag en årlig arkiv. På slutten av året, opprette en mappe til å arkivere hele året. For å legge til hver månedlige arkivet til slutten av året arkivet, åpner den månedlige arkivet. Klikk på "Januar" for å få tilgang til arkivet januar i innboksen din. Klikk på den første e-posten i arkivmappen. Gå til toppen av siden og klikk på "Edit", klikk på "Select All". Alle de lagrede e-poster i "January" er nå markert. Gå tilbake til "Edit" knappen og klikk på "Flytt til mappe"; Velg den årlige arkivmappen du nettopp har gjort og alle e-poster er nå overført til den årlige arkivet.