Hvordan lage elektrisitet i en hånd med Photoshop

Med overvekt av superhelter i filmer, TV-programmer, tegneserier og tegneserier, kan det virke som om nesten alle kan ta på seg spesielle krefter. Dessverre er det vanskelig å utnytte mest mulig av kreftene superhelter har, med mindre du trykke inn din private våpen - grafikk programvare. Med grafiske programmer som Adobe Photoshop, er du i stand til å gi deg selv noe tilsvarende supermakter, for eksempel kontrollere elektrisitet med en hånd. På bare et par klikk, gå fra boltene volt.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Klikk på "File" -menyen. Klikk "Open". Bla til et bilde av hånden for å elektrifisere og dobbeltklikk på filnavnet for å åpne bildet på Photoshop skrivebord.

2 Klikk på "Crop" -verktøyet, som ser ut som to kryssede albueledd nær toppen av "Tools" paletten. Tegn en firkant eller rektangel rundt bare hånden. Når resten av bildet blir mørk - dette gjør at du vet hvilke områder ikke ville bli inkludert i det beskårede bildet - trykk på "Enter" -tasten på tastaturet for å beskjære bare hånden og fjerne bakgrunnen del av bildet.

3 Trekk ned "View" -menyen og klikk "Tilpass på skjerm" for å maksimere hånd på arbeidsområdet.

4 Klikk på "Lasso" verktøyet, to ikoner over "Crop" -verktøyet på "Tools" paletten. Tegn et omriss rundt utsiden av hånden, fra finger til finger og rundt håndflaten. Når blinkende streker, høyreklikk inni dem og velg "Layer via Copy."

5 Trekk ned "Image" menyen, klikk "justeringer" og klikk "Invert". Dette gir hånden en svart-lys, solarized glød til å begynne med.

6 Trekk ned "Vindu" -menyen og velg "Lag". Den "Layers" palett åpnes nederst til høyre på skjermen. Klikk på det lille ikonet "Nytt lag", som ser ut som en bøyd lim notat, nederst i paletten. Et nytt lag 2 blir tilsatt til paletten.

7 Dobbeltklikk øverste venstre boksen i "Color Picker," de to overlappende fargede firkanter nederst på "Tools" paletten. Velg en lys, neon farge for en bolt av elektrisitet og klikk "OK."

8 Klikk på "Brush" -verktøyet, som ser ut som en pensel, på "Tools" paletten. Trekk ned børstehodet rullegardinmenyen. Det er ikke merket, men det er det andre ikonet fra venstre på verktøylinjen, og har et lite antall under den. Velg solid, sirkel børstehodet og redusere størrelsen til "1 px."

9 Plasser markøren i håndflaten eller midten av bildet av hånden. Klikk og dra musen ut mot fingrene eller enda tidligere på hånden, ut i resten av bildet.

10 Dobbeltklikk på Layer 2 linje på "Layers" palett å åpne "Layer Styles" -vinduet. Sjekk både "Ytre Glow" og "Inner Glow" boksene under "Styles" kolonnen til å gjøre den malte linjen ser elektrifisert. Klikk på "OK" -knappen for å lukke vinduet.

11 Høyreklikk på Layer 2 linje på paletten og velg "Duplicate Layer." Klikk "OK" og en kopi lag legges til paletten, men du ser ikke noen endringer på skjermen. Klikk på "Flytt" -verktøyet, den øverste ikonet på "Tools" paletten. Skyv markøren til høyre eller venstre og flytte den nye bolten av elektrisitet på plass. Gjenta for å legge til flere bolter av elektrisitet.

12 Klikk på mini-lined ikonet øverst til høyre i "Layers" palett. Velg "Flat ut bilde."

1. 3 Klikk på "File" -menyen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et nytt navn for hånd på bildet for å bevare den opprinnelige og klikk på "Lagre" -knappen for å lagre filen på datamaskinen.