Hvordan lage elektroniske kort

Hvordan lage elektroniske kort


Avgjør om du vil sende din venn en ferie-kort eller et bursdagskort, som vil gi deg en idé om hvilke kort du skal se etter på et bestemt nettsted. De fleste nettsteder har formatert kort som lar deg endre noen detaljer, men du kan også lage et bildekort for din venn ved hjelp av bildebehandlingsprogram. Den beste delen om å opprette et e-kort er å kunne gjøre det gratis; du trenger ikke engang å kjøpe et stempel.

Bruksanvisning

Lag en elektronisk Bursdagskort

1 Naviger til området 123greetings.com og klikk på "Birthday" øverst på siden.

2 Bla gjennom alle bursdagskort til du finner en du liker.

3 Klikk på kortet forhåndsvisning og sørge for at temaet er aktuelt for mottakeren.

4 Trykk på knappen "Send dette kortet", som vil ta deg til en side som vil tillate deg å tilpasse kortet. Legg inn din e-postadresse og e-postadressen til mottakeren.

5 Skriv en personlig melding på kortet, og velge ulike skriftstiler for å legge til en bit av sin spesielle måte til kortet ditt.

6 Velg datoen du ønsker å sende kortet ditt, og trykk deretter på "Preview" for å sikre at du er fornøyd med oppsettet av kortet. Kryss av i boksen nederst som vil informere deg når mottakeren har åpnet kortet.

7 Lukk forhåndsvisningssiden og trykk på knappen "Send dette kortet."

Lag en elektronisk fotokort

8 Opprett en konto med "Photo Bucket" og laste opp et bilde du ønsker å slå inn et kort.

9 Klikk på fanen Rediger øverst på bildet, som vil få opp redigeringsprogramvaren. Gå til "Effects" for å finne alternativer for å redigere bildet. Velg noen av disse fantasifulle effekter for å legge til litt sprø til bildet og trykk "Apply" for å fullføre disse endringene.

10 Trykk på fanen "Pynt" for å få opp alternativene for å legge rammer og tekst til bildet ditt. Klikk på "Borders" og legge en dum en som hunden utskrifter. Trykk på "Apply" -knappen for å lagre disse endringene.

11 Velg "Text" ikonet for å velge farge og stil på skriften for bildet ditt kort, som vil tillate deg å legge til effekter som skaper en glitrende melding. Klikk på "Apply" -knappen når du er fornøyd med alle de endringene som er gjort til kortet ditt. Velg alternativet "Lagre en kopi", som vil spare kortet til "Photo Bucket" konto.

12 Klikk på bildet for kortet og gå til e-post-ikonet, som er på venstre side av siden. Fyll ut skjemaet for å sende dette kortet til din venn & rsquo; s e-postadresse.

Hint

  • Søk på nettet for å finne mange andre nettsteder som lar deg sende gratis e-kort.
  • Vurdere om det er hensiktsmessig å sende en e-kort for visse anledninger og planlegge deretter.