Hvordan lage elektroniske skjemaer i Excel

Hvordan lage elektroniske skjemaer i Excel


Online nettsiden skjemaer tillate besøkende å legge inn data for behandling av nettstedet. Former brukes i en lang rekke miljøer Internett og for mange formål. Legge inn en kommentar på en blogg eller sende en e-post krever vanligvis interaksjon med et elektronisk skjema, men de kan være mye mer komplisert. Microsoft Excel er i stand til å bygge rike regneark med mange innspill celler. Det er mulig å konvertere disse regneark i elektroniske skjemaer. På denne måten er programmet som brukes for webdesign og kan i stor grad redusere tiden det tar å lage elektroniske skjemaer.

Bruksanvisning

1 Last ned et verktøy for å konvertere Microsoft Excel-regneark i nett HTML-skjemaer. Excel tilbyr ikke innebygd støtte for interaktive skjemaer. Regneark kan enkelt lagres som HTML-filer, men de resulterende nettsider er statisk og ikke tillate dataregistrering. En god hjelpeprogram er ikke gratis, men gratis prøveversjoner er tilgjengelige. Regneark Converter er et utmerket alternativ for å lage elektroniske skjemaer ut av Excel. Programmet kan bli prøvd i 30 dager uten kostnad.

2 Installer regneark verktøyet fra den nedlastede filen. Regneark Converter nedlastinger som en "exe" fil. Dobbeltklikk på filen og følg instruksjonene på skjermen til installeringen er fullført.

3 Åpne Excel. Legg merke til den nye menyen øverst i programvinduet som heter "Spreadsheet." Alle funksjonene i dette verktøyet er tilgjengelig gjennom denne menyen.

4 Bygg det elektroniske skjemaet i Excel som du vil at det skal vises på websiden. For eksempel inn en etikett for en inngang felt, og la en tom tilstøtende celle hvor brukeren vil legge inn data. Celle A1 kan bli stemplet som "fornavn" og celle A2 som "etternavn". Celler B1 og B2 vil holdes tom for brukeren respons.

5 Kode brukerdataregistrering celler i regneark Converter. Dette er nødvendig for at verktøyet vet hvordan den resulterende elektroniske skjemaet skal fungere. Programmet må bli fortalt hvilke celler er for dataregistrering. Klikk på en dataregistrering celle og velger Spreadsheet menyen. Velg riktig alternativ. Den "Mark Input Cell" -kommandoen vil identifisere den valgte cellen som et skjemafelt for data input.

6 Lag en nedtrekksliste meny for det elektroniske skjemaet, hvis ønskelig. Mange elektroniske skjemaer tilby forhåndsinnstilte valg for brukerne å velge. Velg en celle for denne menyen og velg "rullegardinliste" element fra Spreadsheet menyen. En pop-up vindu vil vises. Skriv inn navnet på hvert menyelement og trykk "OK".

7 Konverter Excel-regneark til et elektronisk skjema. Velg "Konverter" kommandoen fra Spreadsheet menyen. Trykk på "Neste" -knappen på hver skjerm før konverteringen er fullført.

8 Se det elektroniske skjemaet. Spreadsheet åpnes automatisk HTML-versjonen av Excel-regneark i Internet Explorer når konverteringen er fullført.

Hint

  • Installasjon av Spreadsheet program kan avbrytes hvis PCen har .NET 2.0 rammeverket. Dette er en gratis oppgradering tilgjengelig gjennom Microsofts nettsted. Installasjonsprogrammet vil varsle deg hvis denne oppgraderingen er nødvendig.