Hvordan lage en Acer Computer Recovery Disk

Opprette en recovery disk på Acer datamaskin gjør det mulig å beskytte operativsystemet og filer i tilfelle en katastrofal systemkrasj. En recovery disk inneholder en komplett back-up bilde kopi av alle filene, drivere, programmer og andre komponenter som finnes på datamaskinen. Acer eRecovery Management-programmet, som er forhåndsinstallert på alle Acer datamaskiner og bærbare datamaskiner, inneholder en lett-å-bruke recovery back-up bilde og disk veiviseren.

Bruksanvisning

1 Slå på Acer datamaskin. Hvis du bruker en Acer laptop, koble til strømkabelen; batteriet inneholder ikke nok kraft til å skape og brenne en recovery disk.

2 Klikk på "Start" -knappen og velg "Programmer". Klikk "Acer Empowering Technology" og velg "Acer eRecovery Management" fra pop-ut-menyen.

3 Klikk på "Full" for å lage en full system back-up image recovery disk eller klikk "Fast" for å lage en sikkerhetskopi av bare de viktige drivere og filer.

4 Skriv inn et navn og dato for back-up bilde og klikk "Next".

5 Velg "Ja" i back-up diskplass påminnelse boksen og klikk "Next" for å starte back-up bildeskaping. The back-up bilde er et speil kopi av harddisken på datamaskinen. Opprette en full back-up bilde tar ca 1 til 2 timer; en rask back-up bilde kan ta fra 30 til 60 minutter.

6 Klikk "OK" når back-up bildet er fullført. Sett inn en CD i datamaskinens stasjon.

7 Marker back-up bilde navn og klikk "Burn Disc." Klikk på "Opprett bruker back-up disk." Klikk "Next" for å starte datamaskinen recovery disk brenne. Avhengig av størrelsen på harddisken og antall filer på systemet ditt, kan oppgangen disken krever to til fire CD-er.

Hint

  • Det er viktig å skape en back-up recovery disk med jevne mellomrom for å beskytte filer og programmer som kan ha blitt lagt til eller endret siden forrige recovery disk ble opprettet. Opprett en ny disk hver 2 til 4 måneder, avhengig av hvor ofte du legger til nye filer til systemet.