Hvordan lage en annen Angre Table

Hvordan lage en annen Angre Table


Oracle database 9i og senere versjoner inkluderer et alternativ for å håndtere rollback transaksjoner automatisk. Automatisk angre ledelse, nå en beste praksis anbefaling, innebærer å bruke en "angretabell" for å lagre iverk transaksjonen poster og la serveren til å kontrollere rollback-segmentet og plass administrasjonsoppgaver. Selv om du bare kan ha en angretabell aktiv om gangen, har du muligheten til å skape mer enn én. Sett UNDO_MANAGEMENT parameteren til "AUTO" og lage et første angretabell på det tidspunktet du oppretter en ny database. Lag en annen angre tabell med en eksplisitt "CREATE ANGRE TABLE" kommandoen.

Bruksanvisning

1 Skriv åpningen "CREATE ANGRE TABLE" kommando og gi tabell et unikt navn som vist i dette eksemplet:

CREATE ANGRE TABLE undo2

2 Legg en datafil klausul for å identifisere de fysiske datafiler som du ønsker å inkludere i angretabell. Klausulen inkluderer søkeordet "datafile" og banen til filen sted:

Datafile '/u01/oracle/rbdb1/undo0201.dbf'

3 Sett en valgfri start størrelse for angretabell og indikere hvorvidt Oracle kan utvide, eller automatisk utvide, sin størrelse som nødvendig for å imøtekomme ekstra plassbehov:

STØRRELSE 2M REUSE AUTOEXTEND PÅ;

Hint

  • Oracle vil som standard den implisitte angretabell med mindre du eksplisitt henvise den til å bruke en annen. Bytt til en annen angretabell med følgende kommando:
  • ALTER SYSTEM SET UNDO_TABLESPACE = undo2