Hvordan lage en avatar i Second Life

Ordet avatar stammer fra sanskrit "avatara" betyr "inkarnasjon." For Second Life medlemmer, er det en måte å gjenoppfinne seg selv ved å lage en 3-D animerte modell. Når du har valgt en avatar, kan du tinker med det som du vil.

Bruksanvisning

1 Opprett en konto på Second Life nettsted (se Ressurser nedenfor) ved å klikke på "Bli medlem" -lenken.

2 Fyll ut den nødvendige informasjonen. Etter at du har valgt et skjermnavn, vil du bli gitt et valg av flere avatarer, både mannlige og kvinnelige. Plukk en ved å krysse av boksen ved siden av den. Ikke bry deg om det ikke ser akkurat slik du ønsker; vil du være i stand til å endre utseendet senere.

3 Fullfør søknadsprosessen. Velg en gratis konto, eller en av de ulike nivåene av premium kontoer, deretter laste ned Second Life klienten.

4 Klikk på den grønne ikonet som nå vises på skrivebordet. Hvis du ikke er rettet mot en virtuell plassering med en gang, bruk "Connect" knappen. Din avatar, sammen med flere andre, vil vises.

5 Klikk på avataren. Et kakediagram valg vises. Velg "Utseende" for å endre utseendet på din avatar. Nærmere instruksjoner og ideer kan bli funnet på "Avatar og utseende" i Knowledge Base (se Ressurser nedenfor).

6 Følg fremgangsmåten som vises på skjermen for å endre ansiktstrekk, kroppstype eller klær.

Hint

  • De avatar opprettelse verktøy er treg å laste ned og ikke alltid pålitelig. Du må vente etter hver endring du gjør for at det skal vises og for skjermen for å laste.
  • En del av poenget med Second Life er samspillet mellom medlemmene. Mens selve området har personvern, er det opp til deg å bestemme hvor mye personlig informasjon som du ønsker å gi til andre medlemmer. Vær forsiktig.